Motivul pentru soția lui Dan Negru stă departe de lumina reflectoarelor: Ce să facă la televizor? Trebuie să-ți cunoști limita

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru și soția sa, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru și soția sa, foto Facebook

Dan Negru a dezvăluit motivul pentru care soția sa nu apare niciodată la TV. 

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Deși el este mai mereu în lumina reflectoarelor, soția sa a păstrat, în toți acești ani, un aer de mister. Prezentatorul Tv spune că soția sa nu tânjește după faimă, cu atât mai mult cu cât are o meserie extrem de solicitantă. Codruța este medic stomatolog, astfel că își dedică majoritatea timpului cabinetului pe care îl deține, dar și creșterii copiilor. 

 

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-ți cunoști limita. Am văzut mulți oameni în showbiz care zic <<Mă deranjează paparazzi!>> Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea.

Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios”, a subliniat Dan Negru în interviul exclusiv acordat canalului WOWnews.

Dan Negru: E un medic foarte bun, care nu duce lipsă de pacienți, de asta nu m-ați văzut niciunde promovând clinica ei stomatologică. 

Într-un interviu mai vechi, Dan Negru își lăuda soția pentru succesul pe care îl are în meseria sa, și spunea că tocmai faptul că au meserii diferite îi ajută să mențină un echilibru în căsnicie.

 

„Codruţa e medic stomatolog, și ăsta e motivul faptului că o vedeți rar. E un medic foarte bun, care nu duce lipsă de pacienți, de asta nu m-ați văzut niciunde promovând clinica ei stomatologică. Suntem împreună de mulți ani, copiii sunt mari deja și cred că echilibrul într-un job ca al meu îl găseşti căsătorindu-te cu cineva din afara profesiei. Probabil că funcționează şi bagajul istoric familial pe care-l duci cu tine – la noi în familie nimeni, niciodată, nu a divorțat. Au găsit mereu căi de comunicare. Părinții mei au rămas împreună 50 de ani, până când tata s-a stins. Socrii mei, la fel. Cumnații mei sunt împreună de mulți ani. Bunicii mei sau ai soției mele, asemenea. Cred că liniștea de acasă e mai importantă ca orice, și ăsta e marele meu noroc.”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru VIVA!

 

 

Dan Negru are fobie de doctor: „Nici la nevastă-mea nu mă duc”

Dan Negru a recunoscut că are fobie de medici și că îi e greu să meargă până și la cabinetul soției sale, care este medic stomatolog. 


 
Dan Negru nu are o problemă cu ridurile, cu căderea părului și nici cu dantura. Prezentatorul Tv spune că se teme să meargă la doctor și că a refuzat până acum până și oferte gratuite de implant de păr. Mai mult, el recunoaște că amână și repararea danturii, în condițiile în care soția sa este medic stomatolog. Cât despre intervențiile estetice, acesta afirmă că nu s-a gândit până acum și că nici nu îl deranjează ridurile de expresie. 


„Nu m-am gândit. Uite, nici păr nu mai am. Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici. Și cu implantul am primit o grămadă de oferte, primesc lunar oferte cu implant de păr. Și mă sună unii de la clinici din Turcia, nu știu de unde au numărul meu, și-mi spun că totul e gratuit, doar să facem poze… Le spun că nu, că mie mi-e frică și la nevastă-mea să mă duc să-mi scot dinții. N-am treabă cu ridurile, lasă-le că-s bune”, a declarat Dan Negru pentru Ciao. 

La capitolul vestimentație, Dan Negru are un stil conservator și spune că cea mai bună bijuterie este verigheta.

„Cea mai bună bijuterie a bărbatului cred că este verigheta. În rest, n-am inele sau chestii exagerate”, a mai spus prezentatorul Tv pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel