Dan Negru a rămas mut de uimire. Cum este cunoscută Iulia Vântur în India: „I-am povestit asta la telefon”

Data publicării:
Dan Negru, Iulia Vântur/ Instagram
Descriere foto: Dan Negru, Iulia Vântur/ Instagram

Dan Negru a făcut dezvăluiri uimitoare despre Iulia Vântur. 

Iulia Vântur s-a făcut extrem de remarcată în India, acolo unde este considerată a fi una dintre cele mai celebre artiste. Chiar dacă nu și-a propus din prima să dea lovitura la Bollywood, fosta prezentatoare TV se mândrește astăzi cu un renume notabil în acea țară, unde Salman Kahn ajutat-o să se lanseze în muzică. Mai mult, frumoasa vedetă are și o poreclă acolo, pe care publicul larg i-a pus-o, poreclă care nu a ajuns și la urechile fanilor din România. În acest sens, Dan Negru a dezvăluit faptul că, atunci când a vizitat India, a fost întrebat dacă o cunoaște pe „Lula”.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon.”, a spus Dan Negru pentru unica.

Citește și: Iulia Vântur, mișcări provocatoare într-un videoclip indian. Artista a rupt toate topurile

„Tatăl lui este o legendă în industrie”

Nu doar iubitul ei este o legendă în India, ci și tatăl acestuia, care este un mare scriitor. Iulia Vântur povestea în trecut cum viitorul ei socru a făcut cu adevărat istorie în acest domeniu. 

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. Părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.

Tatăl lui e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș', mărturisea Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Iulia Vântur, dezvăluiri uimitoare despre viața alături de Salman Khan. De ce s-au ascuns atâția ani: „Eu am încercat să rămân cât mai în umbră”

Salman a fost cel care a ajutat-o în carieră

Când vine vorba despre cariera sa, Iulia Vântur spunea faptul că partenerul său a fost cel care a încurajat-o cel mai mult în acest sens. Chiar dacă știa că are acest talent, vedeta spune că nu a sperat niciodată că o să ajungă la acest nivel, însă  Salman  Khan a susținut-o necondiționat.  

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a mai declarat vedeta, potrivit viva



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel