Iulia Vântur, dezvăluiri uimitoare despre viața alături de Salman Khan. De ce s-au ascuns atâția ani: „Eu am încercat să rămân cât mai în umbră”

Data publicării:
Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV
Descriere foto: Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV

Iulia Vântur a vorbit despre relația ei cu Salman Khan. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care s-au ascuns atâția ani. 

Iulia Vântur a ales să părăsească România în urmă cu mai mulți ani, când s-a stabilit în India, unde și-a refăcut complet viața. Vedeta s-a bucurat de succes acolo nu doar pe plan profesional, cât și sentimental. Și, chiar dacă aceasta este destul de reținută când vine vorba de viața sentimentală, relația ei cu Salman Khan nu mai este niciun secret pentru nimeni.

Iulia Vântur, dezvăluiri uimitoare despre viața alături de Salman Khan

În cadrul unui interviu, în emisiunea lui Teo Show, Iulia Vântul a dezvăluit că a avut foarte multe temeri și întrebări, în momentul în care a decis să plece în India. Uitându-se în urmă, vedeta a recunoscut că se bucură de faptul că iubitul ei, Salman Khan a avut încredere în ea și în talentul său. 

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! 

(...) E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii. 

(...) El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

(...) Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a spus Iulia Vântur.

Cum îl caracterizează Iulia Vântur pe Salman Khan

Într-un interviu recent, Iulia Vântur a recunoscut că partenerul său este greu de înțeles în unele momente, dar cu toate astea, vedeta l-a caracterizat pe Salman Khan ca fiind un om bun și simplu, care se face plăcut prin felul său de a fi.

„Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre. De asta i se spune ‘bhai’ adică ‘frate’ (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu ‘după vorbă, după port’, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”, a declarat Iulia Vântur, potrivit VIVA!.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel