Iulia Vântur, mișcări provocatoare într-un videoclip indian. Artista a rupt toate topurile

Data publicării:

Iulia Vântur și-a impresionat complet fanii, prin cel mai nou videoclip filmat alături de un artist indian. 

Iulia Vântur a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de la Bollywood. Dacă până în urmă cu ceva ani, aceasta era una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară, vedeta și-a schimbat rapid cursul vieții, și s-a reinterpretat în cultura indiană. Toată lumea o cunoaște, astfel, pe artistă pentru show-urile sale incendiare și pentru modul în care pune în scenă spectacolele pline de viață. Totuși, cel mai nou videoclip filmat de Iulia Vântur i-a uimit și pe cei mai înrăiți fani ai cântăreței. Aceasta a făcut o colaborare inedită alături de  Yo Yo Honey Singh, pentru melodia „Yai Re”. Fanii au putut vedea astfel o Iulia Vântur extrem de provocatoare, îmbrăcată cu haine strâmte, care să-i scoată în evidență toate formele de invidiat. Clipul a fost un real succes, întrucât în doar două săptămâni a strâns peste 30 de milioane de vizualizări. 

Poate te interesează și: Salman Khan și Iulia Vântur și-au spus „adio”? Actorul indian, gesturi tandre cu fosta iubită, în public

 

 

Iulia Vânturi, detalii din relația cu Salman Khan 

Iulia Vântur a reușit să ajungă la inimile poporului indian și cu ajutorul iubitului său, celebrul actor Salman Khan. În acest sens, vedeta povestea recent faptul că au existat avantaje și dezavantaje din acest punct de vedere. Aceasta nu era privită pentru ceea ce știe să facă, ci, la început, era identifică doar prin prisma persoanei de lângă ea. 

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! 

(...) E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii.”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Theo Show.  

Te poate interesa și: Iulia Vântur, gafă de proporții, în direct: „S-au spus diverse”. Iubita lui Salman Khan a explicat ce s-a întâmplat, de fapt

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea”

Mai mult, artista mărturisea recent faptul că tot partenerul său de viață a fost cel care a susținut-o în acest parcurs și i-a oferit încrederea necesară, atunci când Iulia Vântur nu o mai avea. Actorul a crezut din prima în vocea sa și a încurajat-o să meargă pe acest drum. 

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experință, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a spus Iulia Vântur.

Citește și: Salman Khan, glume la adresa Iuliei Vântur: „Toate ziarele au scris că sunt într-o relație de câțiva ani cu...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel