Câți bani câștiga Alexandru Arșinel în turneele din America: „Puteai să iei și mii de dolari”. Un coleg de breaslă rupe tăcerea

Data publicării:
Sursa foto: Alexandru Arsinel, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Alexandru Arsinel, captură TV

Gheorghe Gheorghiu a dat timpul înapoi și și-a amintit de turneele în care pleca alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie. Toți colegii de breaslă au rămas cu un gol uriaș în inimi, motiv pentru care rememorează clipele petrecute alături de marele Maestru. Gheorghe Gheorghiu a dat timpul înapoi și și-a amintit despre turneele în care pleca alături de artist, dar și de Stela Popescu, în America, acolo unde publicul îi adora. De asemenea, solistul spune că întotdeauna se întorceau acasă cu bani frumoși, câștigați peste ocean.

”De patru ori am fost în turneu în America, după anii 2000, alături de Stela Popescu și de Alexandru Arșinel, dar și de Marius Țeicu, Jean Constantin, Orchestra Radio, Horia Moculescu și de Mirabela Dauer. Stela și Arșinel aveau în America un succes imens, peste succesul altor artiști, nu exista termen de comparație. Din aceste turnee cu toții ne întorceam acasă, în țară, cu bani frumoși, după vreo lună de spectacole. Depindea mult de înțelegerea cu impresarul, puteai să te întorci în România și cu mii de dolari. Între timp, au stricat însă piața de acolo maneliștii, și-au bătut joc de muzică, lumea nu îi suporta pe atunci”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Cum îl descrie Gheorghe Turda pe Alexandru Arșinel

Gheorghe Turda își amintește cu nostalgie de momentele în care stătea alături de „Sandu”, căci așa îi spuneau apropiații regretatului artist, dar și de Stela Popescu. Chiar dacă mai avea unele momente în care făcea unele glume „ care nu plăceau la toată lumea”, solistul spune că era un om corect, cu demnitate.

”Eu pot spune că prietenul ți-l cunoști la drum lung și la bani. Sandu, cum îi ziceam eu lui Arșinel, era un om foarte corect, din multe puncte de vedere, un om foarte drept, un om de o calitate umană extraordinară. Sandu mai făcea unele glume, cu care ne mai supăra, dar Stela Popescu îl punea mereu la punct. Arșinel mai avea ciudățeniile lui, miștouri, umor care nu plăcea la toată lumea. Stela a ținut enorm la mine, îi regret pe amândoi, Dumnezeu să îi ierte și să îi odihnească în pace! Stela Popescu a zis cândva că dacă și-ar mai fi luat un alt soț, tot artist, l-ar fi preferat pe ardeleanul de Gheorghe Turda, care e un om extraordinar la drum”, a mai spus Gheorghe Turda.

Fuego, mesaj sfâșietor după moartea lui Alexandru Arșinel: „S-a rupt o jumătate din el atunci când Stela n-a mai fost”

„Își adora soția, pe Marilena lui”

Alexandru Arșinel vorbea mereu despre Marilena ca fiind „marea sa dragoste”. Gheorghe Gheorghiu spune că acesta se gândea întotdeauna la ea, când mergea în turnee, și niciodată nu se întorcea cu mâna goală.

”Le cumpăra mereu daruri, își adora soția, pe Marilena lui, de care a avut mereu grijă. Eu îi cunosc foarte bine familia, am cântat la nunțile băieților lui, dar și el mi-a cântat la nunta fetei, mi-a făcut un program de excepție, la petrecere. Nu știu dacă voi ajunge la București, duminică, la înmormântarea de la Cimitirul Bellu, căci sunt la Cluj, unde avem întâlnirea de 50 de ani de la absolvirea Academiei de muzică George Dima din Cluj-Napoca. O să îi pun însă o floare și o să îi aprind o lumânare, la întoarcere. Drum lin, spre stele, prieten drag!”, a mai spus solistul pentru sursa citată. 

Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accidentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel