Dan Diaconescu, reacție după ce Dan Negru s-a pozat pe plaja din Mamaia. Ce remarcă a făcut prezentatorul: „Singura diferență”

Sursa foto: Dan Negru și Dan Diaconescu, facebook/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru și Dan Diaconescu, facebook/ colaj foto Spectacola

Dan Negru s-a fotografiat pe o plajă din Mamaia stârnind mai multe reacții. Printre cei care au reacționat s-a numărat și Dan Diaconescu. 

Dan Negru a publicat recent, pe rețelele de socializare, fotografii cu el, de la Mamaia, una realizată de tatăl lui în 1973, și una recentă, realizată de băiatul lui, Bogdan. În urma postării sale, mai mulți fani au reacționat. Printre persoanele care i-au comentat la fotografie s-a numărat și Dan Diaconescu, care a făcut și o remarcă. 

Dan Diaconescu, reacție după ce Dan Negru s-a pozat pe plaja din Mamaia

„Prima fotografie mi-a făcut-o tata în 1973. A doua mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu, azi.
Ambele la Mamaia. Până la urmă, marea e despre amintiri.
Pentru mine, Mamaia nu e despre roabele de șampanie ale beizadelelor din cluburi , despre pițipoance, plaje lărgite sau prețuri exagerate..
Marea e despre amintiri!
E despre fotografia făcută de tata acu' 50 de ani. Si de Bogdan, azi. Cele mai bune fotografii sunt alea din sufletul tău.
Despre asta e marea...”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Dan Diaconescu a remarcat faptul că îniante era nisip pe stradă, față de acum, când găsim doar pietriș. 

„Grozavă idee…! Să reveniți, cu asemenea poze și peste alți zeci de ani…! Multă sănătate (și celor dragi) și numai zile fericite!”, i-a scris fană lui Dan Negru, pe Facebook. Printre comentariile primite de prezentator s-a remarcat și un mesaj trimis de Dan Diaconescu. „Singura diferență la Mamaia e pietrișul de azi față de nisipul de ieri…?”, i-a scris Dan Diaconescu lui Dan Negru.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???????????? ???????????????????? (@negru_dan)

Dan Negru, dezamăgit de turismul din România

Deși acum se află pe litoralul românesc, Dan Negru nu are o părere atât de bună despre turismul de la noi din țară. Nu știm să ne promovăm obiectivele turistice și locurile frumoase din țară, spune el, în timp ce japonezii își scot în evidență mereu toate punctele tari pe care le au, fie ele extrem de mici sau puține. 

„Mă uit cu "ciudă" la Muntele Fuji. Singurul lor munte e un brand mondial doar pentru că japonezii au înțeles că publicitatea e abțibild pentru creiere. Noi nu avem abțibildul ăsta.
Ca să-l facă cunoscut, japonezii au cumpărat ani de zile publicitate de țară. Noi ne-am chinuit cu frunza logo de țară apoi i-am băgat in pușcărie pe ăia care au făcut-o și ne-am lăsat păgubași. Îl promovăm pe Dracula care e invenția unui scriitor irlandez, Bram Stocker. 
La noi turismul e paradisul hoților, de la miniștri, la hotelierii lacomi. 
Din singurul lor munte, Fuji, japonezii au făcut o legendă mondială. 
Copiii lor învață la școală că țara lor e un arhipelag sărac, fără resurse și că doar oamenii pot face din Japonia o țară mare. Noi învățăm că avem o țară bogată, cu de toate, mare, munte, deltă. Nu ne învață nimeni cum să le merităm!”, a scris Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer. Starea de sănătate a artistei este una gravă: „Am plâns. Deja este cu metastaze, faza patru”

Andreea Tonciu și-a retras fiica de la școală. Ce a determinat-o pe vedetă să ia această decizie: „Vreau ca fata mea să fie în siguranță”

Carmen Brumă, băutura care hidratează perfect vara: „O soluție pentru zilele caniculare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 iul 2023, 14:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience