Rona Hartner, diagnosticată din nou cu cancer. Starea de sănătate a artistei este una gravă: „Am plâns. Deja este cu metastaze, faza patru”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Rona Hartner, captură TV/ Kanal D

Rona Hartner trece prin momente grele, după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer, în faza patru.

Rona Hartner trece prin momente greu de descris în cuvinte, după ce medicii i-au pus din nou un diagnostic crunt: cancer în faza a patra. Artista recunoaște că starea sa de sănătate nu este una bună și se simte destul de rău. 

Rona Hartner, diagnostică din nou cu cancer

Vestea că are din nou cancer a dărâmat-o pe Rona Hartner. Deși este mereu o fire veselă și optimistă, de data aceasta, artista pare că a ajuns la capătul puterilor. Recent, vedeta a fost invitată în cadrul unei emisiuni, acolo unde a făcut mărturisiri dureroase despre perioada grea prin care trece. Rona Hartner susține că această boală cumplită a apărut pe fond de stres. Totodată, îndrăgita artistă a precizat că simte o oboseală permanentă și respiră foarte greu. Din acest motiv, Rona Hartner și-a anulat toate spectacolele și speră să se facă bine pentru a le putea onora mai târziu.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”,  a mărturisit artista, la Antena Stars. 

Cum a aflat Rona Hartner că suferă din nou de cancer

Artista a povestit că a mers la medic, după ce s-a confruntat cu o tuse continuă. Vedeta a mers la mai mulți medici din Franța, însă acolo nu i-au dat niciun diagnostic. Ulterior, Rona s-a întors în România, unde a mers la un pneumolog bun. După doar câteva investigații, medicul a trimis-o de urgență să facă o radiografie. Acolo avea să primească diagnosticul crunt: cancer în faza patru cu metastaze. 

Rona Hartner recunoaște că a izbucnit în plâns la aflarea diagnosticului și că a fost un șoc pentru ea să afle o asemenea veste. Totodată, vedeta pune totul pe fond de stres și susține că anul 2023 a fost unul foarte agitat pentru ea. 

„Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav.

M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru, deja este cu metastaze. Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală.(...) M-am epuizat anul ăsta mult prea mult ”,  a mai spus artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel