Dan Capatos, adevărul despre veniturile sale: „Neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Capatos, foto Instagram
Descriere foto: Dan Capatos, foto Instagram

Dan Capatos este o figură emblematică în lumea show-biz-ului autohton. Practic, nu există scandal, bârfă sau eveniment monden care să nu fie discutat în platoul emisiunii sale. A venit însă rândul prezentatorului TV să devină subiect de știre. 

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Dan Capatos a dezvăluit care este secretul emisiunilor sale de succes. 


Jurnalistul are o experiență vastă în presa românească. A lucrat ca reporter de investigașie, a condus o revistă de succes și de ani de zile crește audiențele la Antena 1 și Antena Stars. Întrebat cum a reușit să mențină popularitatea emisiunii sale, prezentatorul tv a răspuns:

 „N-am niciun grad de rudenie cu niciun patron. Practic rezistăm atâta timp cât cifrele ne țin în viață.(...) Cât ești pe post, ești în trending, nu te ține nimeni ca să aducă bani de casă. Dacă nu ești profitabil pentru patronul tău, și asta cred că e valabilă în orice meserie. Faci piese la strung, dar dacă le faci strâmbe, te dau afară. Dacă scoți bălării și nu se iută lumea, nu se uită lumea. Dacă îți permiți să o faci pentru amuzament, pentru tine, pentru familia ta, e ok.”, a declarat Dan Capatos  în podcastul lui Damian Drăghici.

Dan Capatos, la un pas de moarte, după un atac cerebral. Dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost paralizat pe partea stângă”


Mai mult, prezentatorul Tv spune că nu are nicio altă activitate profesională pe lângă emisiune, iar asta pentru că presa este singurul lucru la care se pricepe. El se bazează pe doar salariul de la Antena Stars și spune că această situație îl face să se mobilizeze să aducă în fața publicului cele mai bune subiecte,

„Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating.”, a mai completat prezentatorul TV.

 

 

 

Prezentatorul TV a visat de mic să ajungă jurnalist, iar visul i s-a îndeplinit cu multă muncă și multe ore în direct. Chiar dacă totul pare foarte ușor din fața televizorului, Dan Capatos a mărutrisit că s-a lovit de-a lungul timpului de foarte multe situații dificile. 


„Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct...cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați”, a spus Dan Capatos la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

 

Dan Capatos, despre afecțiunea pe care a moștenit-o și fiul său: „Am descoperit pe la 6-7 ani”


Cum a reușit Dan Capatos să câștige admirația publicului? 


„Nu există neapărat un secret sau dacă există e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții”, a mai spus prezentatorul TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel