Dan Capatos, la un pas de moarte, după un atac cerebral. Dezvăluiri cutremurătoare: „Am fost paralizat pe partea stângă”

Data publicării:
Dan Capatos, sursa instagram
Descriere foto: Dan Capatos, sursa instagram

Dan Capatos a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Prezentatorul TV a fost la un pas de moarte, după ce a suferit un atac cerebral ischemic. 

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Dan Capatos a trecut prin momente grele, în urmă cu doi ani. Prezentatorul Tv a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a fost la un pas de moarte, în urma unui atac cerebral, simțind la acea vreme, pentru 15 minute cum îi paralizase partea sângă. Conform spuselor sale, a început să simtă că ceva nu e în regulă încă din avion, acesta îndreptându-se cu familia către Ancona, fiind plecați în vacanță. Imaginea a început să-i fie tulbure, lucu care l-a înspăimântat pe acesta.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde... adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.

Imediat după acest episod, Dan Capatos a luat o pastilă pe care a băgat-o sub limbă, fiind soluția cea mai urgentă. Acesta a crezut că și-a revenit, până în momentul în care și-a dat seama că nu-și mai simte partea stângă.

„Când am aterizat în aeroportul extrem de mic aveam un post de ăsta de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care oricum o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne Ajută. Îmi trecuse, era ok, și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore. Stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion și zic „băi, unde mi-o fi telefonul?”, când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul. Când am început să vorbesc mi-am dat seama că nu-mi mai simțeam toată partea stângă și atunci am intrat în panică. Atunci am intrat în panică”, a continuat el.

Dan Capatos și-a dat seama că este vorba de ceva grav, motiv pentru care a mers de urgență la spital. În urma unui CT a reieșit faptul că vedeta suferise un atac cerebral ischemic tranzitoriu. 

„Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400... Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem”. L-am sunat pe profesorul Băjenaru, un om extraordinar, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să parăm cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva”, a conchis el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel