Dan Capatos, despre afecțiunea pe care a moștenit-o și fiul său: „Am descoperit pe la 6-7 ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Capatos, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dan Capatos, sursa foto Instagram

Fiul lui Dan Capatos suferă de aceeași afecțiune cu care prezentatorul TV se confruntă de 30 de ani.

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta se confruntă cu o afecțiune care nu îi dă pace de peste 30 de ani, iar fiul său a moștenit această problemă de la el. Chiar dacă nu este ceva grav, fiul prezentatorului trebuie să facă mult sport. 


”Când am vorbit pentru prima oară despre asta, lumea a exagerat. Este un colesterol, care nici măcar nu este atât de mare ca să fie comparat cu ceva grav, pe care l-a moștenit de la mine. Și eu sunt cu un colesterol mărit, dar stau așa cu el de 30 și ceva de ani. 


Doctorii știu că nu faptul că este mare este o problemă, dacă ar fi crescut sau dacă ar fi în creștere, ar fi o problemă. Dar el este constant de 30 de ani, nu cu valori uriașe”, a declarat Dan Capatos la Antena Stars.


Dan Capatos a descoperit că fiul lui are această problemă de sănătate pe când avea doar 6-7 ani. Din cauză că era mult prea mic pentru a lua medicamente, doctorii i-au recomandat să facă mult sport. 


”El l-a moștenit de la mine și, descoperindu-l de la o vârstă de la care nu putea să ia atât de multe medicamente, toți au zis sport intensiv, că ajută, arde grăsimi. Am descoperit pe la 6-7 ani”, a mai spus prezentatorul TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel