Dan Bittman era convins că va rămâne fără voce: „Le-am zis să caute pe altcineva”. Artistul și-a recăpătat-o miraculos, cu ajutorul unei pastile

Data publicării:
Dan Bittman, captură video Youtube/ Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Dan Bittman, captură video Youtube/ Gand la Gand Cu Teo

Dan Bittman a vorbit despre perioada în care și-a pierdut vocea peste noapte.

Dan Bittman a trecut printr-un moment extrem de dificil în 2012, când artistul era convins de faptul că acela poate fi finalul carieri sale. Artistul s-a trezit brusc fără voce, iar controalele pe care le făcea nu îi depistau problema și nu îi puneau niciun diagnostic concret, care să-l facă pe solist să știe exact care sunt pașii pe care trebuie să-i facă în continuare. Invitat în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, acesta a povestit exact care a fost cauza acestei probleme de sănătate, dar și cum s-a rezolvat în final.

„Cu vocea m-am lămurit ce a fost, de la un hematom, era într-o zonă inflamată și el tot apăsa. Eu îmi băgam camera de luat vedere până în gât, mă uitam. El apăsa pe un nerv care nu dădea drumul unei corzi vocale, era ca o semipareză. Mă gândeam deja la roluri negative.”, a dezvăluit Dan Bittman, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir. 

Citește și: Dan Bittman confirmă că este într-o relație: „Suntem în test”. Ce spune despre speculațiile cu privire la Denise Rifai

Momentul în care artistul a intrat în panică

Chiar dacă a sperat constant că o să-și revină și nu și-a pierdut din prima încrederea, Dan Bittman recunoaște că a fost și un moment de resemnare, în care se gândea că trebuie să trăiască cu acea voce toată viața sa și să renunțe la meseria care l-a consacrat.

„Într-o singură zi am intrat în panică. Dimineața, până obosea, vorbeam pe vocea mea și după se ducea. Am intrat în panică pentru că am zis că asta o să fie vocea mea de-acum încolo. Am avut un singur moment de ăsta și am zis că asta e.”, a continuat artistul.

Te-ar putea interesa și: Busu, enervat la culme de anumiți meteorologi din România: „Se băteau câmpii cu grație, nu mai băgați panica în oameni.” Cum va fi vremea în weekend

Și-a recăpătat vocea cu două zile înainte de un spectacol

Astfel, artistul spune că norocul său a fost de a găsi specialistul potrivit, care i-a identificat problema și i-a dat tratamentul potrivit. Acesta și-a recăpătat vocea chiar înainte de două zile de a susține un spectacol, își amintește el, care însă nu avea speranțe că va putea cânta perfect, cum o făcea odinioară.

„Am început să cânt cu două zile înainte. Era pus spectacolul, normal trebuia să-l anulăm, și pentru faptul că la repetiții dintr-o dată mi-am revenit, astea sunt și meritele neurologului, care mi-a dat o pastiluță minune și mi-a zis că dacă în patru ore nu încep să vorbesc pe limba mea, înseamnă că mi s-a tăiat nervul și e pa. Am început să iau pastiluțele și dintr-o dată vocea a început să-și revină și m-am dus la repetiții.

Am început ușor și, într-adevăr, nu am forțat, și și-a revenit. În meseria asta nu poți să stai. Eu le-a zs la un moment dat, am pus problema și le-am zis să nu stea aiurea, să caute pe altcineva. Au zis că nu, fără mine nu.”, a mai spus acesta.

Te-ar putea interesa și: Cum se menține Jojo în formă, la aproape 43 de ani: „Nu ai nicio șansă dacă nu faci asta, ai pierdut”. Alimentele la care a renunțat definitiv



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel