Dan Bittman confirmă că este într-o relație: „Suntem în test”. Ce spune despre speculațiile cu privire la Denise Rifai

Data publicării:
Dan Bittman, captură video Youtube/ Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Dan Bittman, captură video Youtube/ Gand la Gand Cu Teo

Dan Bittman a dezvăluit mai multe informații cu privire la fosta căsnicie și viața sentimentală din prezent.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au ales să-și spună adio în anul 2017, cei doi ținând în prezent legătura doar de dragul celor trei copii pe care-i au împreună. Totuși, chiar dacă este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, acesta este extrem de discret când vine vorba de viața sa personală, precum ar fi relația cu fosta soție. Invitat în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, artistul a dezvăluit faptul că nu mai există nicio șansă de împăcare cu mama copiilor săi, cu care nu a comunicat deloc o vreme.

„Nu cred că se poate, nu, nu din vina mea sau că e vreo vină, ne bucurăm fiecare de copii, ba la mine, ba la ea, dar nu, noi doi nu mai comunicăm, am comunicat o vreme doar pe mail, aia a fost ultima comunicare, foarte oficială și nu”, a spus Dan Bittman, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și: Cine a fost Florentina Satmari, îndrăgita realizatoare TV, care a murit pe 15 februarie

Dan Bittman, adevărul despre viața sentimentală

De-a lungul timpului, în presă au apărut diferite speculații conform cărora Dan Bittman ar forma o pereche pe plan sentimental alături de Denise Rifai, zvonurile circulând de când artistul a participat în cadrul emisiunii moderate de prezentatoarea Kanal D. Astfel, Dan Bittman a vorbit pentru prima dată despre acest lucru, dezvăluind și care este statusul său sentimental din prezent. 

„Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine. Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață.. o perioadă merge, dar după... Suntem în test.”, a continuat artistul seria dezvăluirilor. 

VEZI și: Marian Golea, previziuni pentru Noul An Chinezesc. Avertizările dure transmise de specialist

Cum vrea să-și responsabilizeze copiii

Și, pentru că vrea să-și responsabilizeze cât mai mult copiii, Dan Bittman le dă constant acestora diferite sarcini, în urma cărora aceștia sunt și remunerați după cum se cuvine. Chiar dacă dispune de resurse materiale, artistul spune că nu vrea să le ofere acestora totul pe tavă.

„Când vin și muncesc, îi plătesc, eu am vrut să-i învăț să aibă responsabilitate, să învețe să câștige bani, e o muncă, Alex știe, cunoaște foarte bine, toți trei știu să programeze tot sistemul. E o meserie și asta și am zis să învețe și ei ce e cu munca. Nu le dau bani, dar îi ajut, pentru că na, dar în limite normale. Cred că maică-sa îi învață să ceară (n.r râde). Punctele noastre de vedere sunt diferite de multe ori, dar eu încerc să fiu mai înțelegător, le spun că trebuie să meargă pe drumul lor, să aibă parte de eșec, succes.”, mai spune Dan Bittman. 

VEZI și: Florentina Satmari a murit. Corina Chiriac: Niciodată nu am sabotat pe nimeni nicăieri. Ofer colegilor din presă informații corecte și certe dacă au nevoie de ele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel