Dan Bittman, despre fata care i-a furat inima. Prima lui iubire: „M-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată”

Data publicării:
Dan Bittman, foto Facebook
Descriere foto: Dan Bittman, foto Facebook

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Dar puțini îi cunosc viața amoroasă. 

Dan Bittman este iubit de foarte mulți oameni, iar succesul a venit datorită calităților sale vocale excepționale. Chiar dacă nu obișnuiește să vorbească despre relațiile sale amoroase, artistul a deschis dulapul cu amintiri și a vorbit despre prima sa iubire. Acesta s-a îndrăgostit pentru prima dată pe când era doar un copil, elev în calsa a 7-a. 

 

„Prima iubire m-a provocat să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată. În clasa a 7-a m-am îndrăgostit iremediabil de o fată, Cristina. Acum cred ca este oftalmolog în Germania. În perioada premăritală au plecat multe în străinătate și-au găsit cariere excepționale”, a spus Dan Bittman în emisiunea „Showbiz Report” de la Antena Stars. 

 

Dan Bittman, investiție de 750.000 de euro. Pe ce s-a dus averea artistului


Trupa Holograf a lansat piesă nouă, „Cum bate inima ta” se numește și este o melodie de dragoste. 

 

Dan Bittman a răbufnit: „Era doar un titlu de ziar. Nu o să mă vaccinez până nu mă primesc și nevaccinat în sediile ANAF”


Dan Bittman a vorbit și despre cea mai mare nebunie pe care a făcut-o de dragul iubirii. Artistul a fost foarte sincer și a spus că a făcut foarte multe nebunii pentru femeile din viața lui. 


„Cea mai mare nebunie a fost să urc scara de incendiu la Bistrița cu niște doamne îmbrăcate de seară, în 1985 și am urcat noi ce am urcat și doi polițiști se uitau cu lanterna de jos, în fundul domnișoarelor și am spart un geam că nu aveam voie să intrăm cu persoane străine în hotel. De frica unui portar nebun. Portarul urca două etaje mai repede decât liftul și ne prindea. Nouă ne plac femeile mature. În general am reușit să ne ascundem foarte bine că dacă am fugit, nu am fugit degeaba”, a mai spus artistul.

Dan Bittman a ajuns la fundul sacului din cauza pandmiei: „Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel