Dan Bittman a ajuns la fundul sacului din cauza pandmiei: „Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Bittman, foto Facebook
Descriere foto: Dan Bittman, foto Facebook

Dan Bittman a ajuns la fundul sacului din cauza pandemiei. Artistul nu a mai putut concerta și nici nu poate deschide afacerea pe care o are, atfel că veniturile sale au scăzut dramatic.

Dan Bittman are mari probleme financiare din cauza pandemiei. Artistul nu a mai avut concerte și nici nu și-a putut deschide parcul de distracții de pe Lacul Sulimanu,afacere în care a investit nici mai puțin de 500.000 de euro.

“Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a spus Dan Bittman, potrivit impact.ro.

Dan Bittman s-a revoltat adesea împotriva măsurilor impuse de autorități. Deși nu contestă pericolul infectării cu COVID, artistul pune la îndoială modul în care este gestionată pandemia. 

Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni, de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid, dar nu pot să înghit informația, fără discernământ. Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să fac? Pot face eu ceva?”, a mai adăugat artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel