Dan Bittman, investiție de 750.000 de euro. Pe ce s-a dus averea artistului

Data publicării:
Dan Bittman, sursa facebook
Descriere foto: Dan Bittman, sursa facebook

Dan Bittman a șocat pe toată lumea după ce a anunțat în ce și-a investit toți banii. 

Chiar dacă pandemia de coronavirus a afectat pe majoritatea artiștilor, iată că Dan Bittman a știut de-a lungul timpului cum să își gestioneze resursele financiare, iar acum se bucură de o investiție foarte importantă. 


Dan Bittman a investit 750 de mii de euro într-un parc nautic situat pe lacul care îi aparține, lângă București. Chiar dacă la început acest spațiu a fost gândit de către artist ca un loc destinat pescuitului sportiv, acum totul s-a transformat într-o zonă de agrement cu restaurant și hotel. 


„Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place. E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal”, a declarat Dan Bittman, potrivit libertatea.ro.


Dan Bittman își dorește să ducă totul la un alt nivel și are de gând să înființeze și un club de karate chiar pe malul lacului. Doar că lipsa concertelor i-a dat aceste planuri peste cap. 


„Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a mai spus artistul pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel