Dan Bittman a răbufnit: „Era doar un titlu de ziar. Nu o să mă vaccinez până nu mă primesc și nevaccinat în sediile ANAF”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Bittman, foto Facebook
Descriere foto: Dan Bittman, foto Facebook

Dan Bittman a anunțat că nu are de gând să se vaccineze, așa cum s-a scris în presă zilele trecute. 

Zilele trecute, în presă a apărut informația că solistul trupei Holograf a luat decizia să se imunizeze cu serul Astra Zeneca. 

Astăzi (marți, 11 mai n.r), Dan Bittman a declarat, în emisiunea Simonei Gheorghe, de la România TV, că nu intenționează să se vaccineze împotriva noului coronavirus, până când nu o să fie primit nevaccinat în sediile ANAF.

"Informatia ca ma vaccinez era doar un titlu de ziar, nu va mai luati dupa titluri. Vaccinul nu rezolva anumite probleme. Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin.

La concerte vor fi admisi cei vaccinati sau cei care isi fac teste. Pai atunci, la taxe si impozite sa fie la fel. Cei nevaccinati sa nu mai plateasca impozite si sa nu mai fie admisi in institutii. Eu nu ma vaccinez si nu vreau sa mai platesc taxe. Un amarat ca mine nu are de ce sa plateasca.

Pentru impozitele pe care le-am platit nu am primit decat dispret. Nu am primit niciun leu.

Anunt autoritatile ca nu o sa ma vaccinez pana nu ma primesc si nevaccinat in sediile ANAF ca sa-mi ia banii si sa-si bata joc de mine.

Acesti semidocti de la guvernare sa inteleaga ca nu suntem o masa de manevra de prosti care platesc statului. Trebuie sa ne dea ceva pentru banii pe care ni-i fura din buzunare. Eu nu vreau sa mai platesc taxe statului roman atata vreme cat ma obliga printr-o lege nazista sa ma vaccinez ca sa platesc taxe.

M-am saturat de fariseism. Inghitim la nesfarsit hotia unora. Ne lipseste coloana vertebrala.

Eu nu am furat statul roman, dimpotriva, l-am imbogatit. Holograf a platit milioane statului roman. In 35 de ani am platit statului sute de milioane", a spus artistul la România TV. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel