Dan Badea, prima reacție după ce Șerban Copoț a anunțat că părăsește cârma emisiunii „iUMOR”: „Propuneri pot fi multe”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Badea și Șerban Copoț, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Badea și Șerban Copoț, instagram

Dan Badea a făcut primele declarații după ce colegul său a anunțat că pleacă de la „iUmor”. 

Șerban Copoț a făcut parte din proiectul de divertisment timp de 14 sezoane și a decis să încheie contractul cu Antena 1, pe motivul că vrea să se dedice altor proiecte personale. Cu toate astea, artistul recunoaște că iUmor a fost pentru el o adevărată provocare și că a ieșit foarte mult din zona de confort. 

Dan Badea, prima reacție după ce Șerban Copoț a anunțat că părăsește cârma emisiunii „iUMOR”

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging (n.r. provocator), au fost 7 ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort.

Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!', a spus artistul, potrivit unica.ro.

Chiar pe  2 iulie, de ziua sa de naștere, Șerban Copoț și-a anunțat plecarea de la Antena 1. Acum, vedeta are noi planuri pe care vrea să le pună în aplicare. 

„Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare in bine, prin care îmi iau „La revedere” de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane. Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele. Vine tabăra din 23 iulie, iar din toamna pregatesc o surpriză mare de tot. Încă o dată vă mulțumesc pentru urări şi vă îmbrățişez. #42deani #multumesc', spunea Șerban Copoț la începutul lunii iulie.

Dan Badea: „Am văzut ce a scris și el

Dan Badea a avut o primă reacție, după ce colegul său a decis să încheie colaborarea cu emisiunea „iUmor”. Comediantul spune că este un subiect care îl depășește, însă a ținut să precizeze că el nu va renunța la acest proiect, indiferent de alegerile pe care le-a făcut colegul său. 

„Am văzut ce a scris și el. E un subiect care mă depășește, nu aș vrea să vorbesc despre el! (n.r. ce a declarat Șerban Copoț despre plecarea de la iUmor) Clar! (n.r. el rămâne) La umor nu renunțăm niciodată! Într-un singur cuvânt, are umor, cred că e foarte potrivit pentru ce fac eu. Propuneri pot fi multe, eu pot să fac o grămadă de lucruri, dar mi-a plăcut foarte mult această echipă, este extraordinară. M-am regăsit în energia lor! Sunt puțin nebuni în cel mai frumos mod posibil, mi-a plăcut asta!”, a declarat Dan Badea, potrivit libertatea.ro

Citește și: Anamaria Prodan, schimbare radicală. Impresara și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Cum arată acum/ FOTO

Cine este femeia pe care Fuego a iubit-o cel mai mult. De ce nu a funcționat relația celor doi: „Scopul relației nu a fost căsătoria”

De la ce porneau certurile dintre Pepe și Oana Zăvoranu. Vedeta a dezvăluit ce îi interzicea artistul: „Se îmbulina cu alea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel