Cine este femeia pe care Fuego a iubit-o cel mai mult. De ce nu a funcționat relația celor doi: „Scopul relației nu a fost căsătoria”

Data publicării:
Sursa foto: Fuego, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Fuego, instagram

Fuego este unul dintre cel mai apreciați artiști. Cu toate astea, cântărețul a decis să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. 

Fuego a fost întotdeauna discret cu lucrurile personale, dar și cu relațiile sale. Artistul a decis să nu-și expună prea mult relațiile în fața publicului, considerând că așa este cel mai bine și mai sănătos pentru un cuplu. 

Cine este femeia pe care Fuego a iubit-o cel mai mult

Cu toate astea, în urmă cu ceva timp, artistul recunoștea că iubește și se simte iubit. Mai exact, Fuego s-a iubit cu Ana Maria Ciaușu timp de 4 ani. Deși lumea aștepta să-i vadă în fața altarului, cei doi au decis să se despartă, iar în anul 2010 și-a spus adio. 

„Da, am fost în atenţia presei datorită relaţiei pe care am avut-o cu Paul, şi nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru ca nici eu, şi cu atât mai puţin el, nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiţi deja cu 7 ani de experienţa politică în judeţul Olt, la mine acasă”, a explicat Ana Maria Ciaușu, în spațiul public, la ceva timp după despărțirea de Fuego, relatează click.ro

Ce spunea Fuego despre relația cu Ana Maria

La scurt după despărțire, Fuego a decis să vorbească despre ruptura dintre el și Ana. Atunci, artistul a dezvăluit că tânăra ținea tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a rămâne însărcinată, însă a întrerupt tratamentul odată cu separarea. 

„Relaţia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego. 

Și fosta iubită a artistului a avut doar cuvinte de laudă despre el, după despărțire. 

„Paul este un om deosebit, un artist complet care îşi iubeşte extraordinar de mult profesia şi asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile şi sentimentele lui transpuse în muzică. Nu am ce să repar pentru că nu am stricat nimic. Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate şi nu au nimic să îşi reproşeze ba din contră, să îşi mulţumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul” a spus și Ana Maria, despre Fuego, cu o deosebită admirație. 

Fuego a dezvăluit „secretul tinereții”

La 46 de ani, Fuego reușește să „păcălească” timpul și să treacă trept un tânăr de maxim 30 de ani. Secretul artistului? Gena bună, moștenită de la mama sa, după cum declară chiar el.

"Nu îmi arat vârstă pe care o am. Asta îmi spune toată lumea. Toți îmi dau vreo 30 și ceva de ani și asta pentru că provin dintr-o familie buna, se pare.

Mama mea este un om foarte frumos. În tinerețe, arata splendid și acum la vârstă de 69 de ani, arata foarte bine”, a dezvăluit Fuego pentru wownews. „Am moștenit genele ei și sunt artistul care nu cred că vă îmbătrâni fizic. Cred că am ajuns la 30 de ani de cariera muncind pe brânci, cu sânge, îmi place mie să spun, m-am dăruit acestui public, publicul meu, nu am nevoie de altul. Oamenii care mă iubesc pe mine, îmi sunteți suficienți. Nu mă interesează altceva și Slava Domnului, joc cu casa închisă. În decembrie, am turneul în 30 de orașe. Este cel mai frumos vis al meu. Oamenii au zeci de canale TV, însă să scoți omul din casa, să vina la concertele mele, este o mare realizare”, a mai spus acesta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel