Anamaria Prodan, schimbare radicală. Impresara și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf. Cum arată acum/ FOTO

Data publicării:

Anamaria Prodan a renunțat la tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a luat o nouă decizie radicală. Impresara și-a luat inima în dinți și a mers la un salon, acolo unde și-a făcut un nou tatuaj. Mai exact, vedeta a înlocuit tatuajul unde apărea chipul lui Laurențiu Reghecamp, cu un trandafir imens. 

Impresara și-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Încă de la despărțire impresara a anunțat că vrea să facă această schimbare, însă abia acum a făcut marele pas. Anamaria Prodan a ținut să împărtășească cu fanii noul rezultat și recunoaște că este foarte mândră de acest lucru. 

„Eu sunt Anamaria Prodan și sunt mândră de copiii mei absolut superbi”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii postate.

Și Laurențiu Reghecampf are tatuak cu chipul fostei sale soții. În urmă cu ceva timp, Laurențiu Reghecampf a fost invitat în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a făcut mai multe dezvăluiri despre relația sa cu Anamaria Prodan. Printre acestea, antrenorul a mărturisit și faptul că nu are de gând să-și șteargă tatuajul cu fosta soție

"Nu, nu am șters niciun tatuaj. Mă gândesc să-mi mai fac unul, pentru că mai am încă un băiat, dar în curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul.", a dezvăluit Laurențiu Regehcampf.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre neajunsurile cu Reghecampf

Anamaria Prodan dezvăluie regretele după divorțul de Laurențiu Reghecampf și evoluția relației dintre ei. Cei doi au fost implicați într-un scandalos divorț care a ținut mult mai mult decât era anticipat, cu schimburi acerbe de cuvinte și chiar momente de violență fizică în plină stradă. Cu toate acestea, au reușit să depășească animozitățile și să pună capăt războiului.

Impresara a fost mereu recunoscută pentru puterea și tenacitatea ei, depășind numeroase obstacole în viață. A muncit neobosit pentru a asigura bunăstarea familiei, nu doar pentru copiii ei, ci și pentru menținerea căsniciei cu celebrul antrenor, așa cum a subliniat chiar ea în diverse ocazii.

În prezent, Anamaria Prodan a dezvăluit ce anume regretă în legătură cu tot ceea ce s-a întâmplat și a analizat cum ar fi putut să-și salveze mariajul în momentele dificile. Cu toate provocările, ea și Laurențiu Reghecampf au demonstrat că, indiferent de trecut, există un efort de a găsi echilibru și înțelegere în relația lor.

Ce ar fi schimbat în viața lor

Într-un recent episod al podcastului Ilincăi Vandici, vedeta a făcut mărturisiri surprinzătoare despre fostul său mariaj cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan a recunoscut că nu numai el a greșit în relația lor, ci și ea are o parte de responsabilitate. Impresara a împărtășit că există lucruri pe care ar fi putut să le facă pentru a-și salva căsnicia frumoasă cu celebrul antrenor. Prin aceste mărturisiri neașteptate, ea și-a arătat dorința de a învăța din experiențele trecute și de a evolua ca persoană.

„Eu ma lăsat ceva în urmă, neterminat, cu Laurențiu Reghecampf. Ne-am cunoscut când eram tineri. Am lăsat acolo ceva neterminat și am revenit după 13 ani. Povestea noastră a fost foarte frumoasă și așa o să rămână în istoria țării. Consider cumva că este și greșeala mea, că probabil nu am făcut suficient pentru a-l salva și pentru a salva căsnicia. Întotdeauna este vina amândurora. Întotdeauna. Bă, în viața asta nu am reușit. E o restanță acolo. Poate dacă nu munceam atât de mult, nu călătoream atât de mult, poate puteam să ne ținem. Poate puteam să fac mai mult. Poate nu cădea în lumea asta.

Numai că, mă gândesc și la faptul că o căsnicie nu trebuie să fie ca la Poliție, nu trebuie să fie închisoare. Dacă eu am explicat și am vorbit ani de zile și nu s-a putut. Eram paznicul la oi. Venea lupul. Nu poți să te lupți cu haite de oi toată viața. Și dacă viața lui așa trebuie să fie, lumea aia, de ce trebuie să cobor eu în lumea aia mică. De ce să mă bag eu în noroi? Eu am construit ceva ce nu știu câți români au construit. Nu am de ce să fiu modestă. Eu toată viața am considerat că mediocritatea este pentru ipocriți.”, a spus Anamaria Prodan în podcastul Ilincăi Vandici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel