Cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii în viață. Mihai Voropchevici: „Cel mai bine e să scoatem ghinionul din mentalul nostru ”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Mihai Voropchevici a dezvăluit care sunt cele mai norocoase și cele mai ghinioniste zodii în viață.

Mihai Voropchevici a dezvăluit care sunt cele mai norocoase, dar și cele mai ghinioniste semne zodiacale. 

”De multe ori, în discuțiile cu cei din jur ne gândim la noroc și la ghinion: două cuvinte diametral opuse și care, de multe ori, creează discordie, în sensul că găsești un nativ dintr-o zodie care spune că e foarte norocos, iar apoi apare altul care susține că e cel mai ghinionist.

Norocul vine doar dacă ai o gândire pozitivă. Dacă gândești pozitiv, vei avea parte de lucruri pozitive. Acesta e principalul mesaj de care trebuie să țină cont toți, indiferent de zodie.

Totuși, există persoane ceva mai norocoase. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt cele mai norocoase, de departe. Aici vorbim despre un noroc la bani. Toată lumea crede că dacă ai un noroc la bani, ești cel mai grozav.

Trebuie să ai noroc și la sănătate, căci dacă nu ai sănătate, poți să ai câți bani vrei tu. Și atunci… e un ghinion că nu ești sănătos sau reflectă modul în care te comporți? Sfidarea și nepăsarea poate duce la astfel de probleme. Tocmai când zici că nu ți se poate întâmpla nimic te poți îmbolnăvi, de pildă.”,  a spus Mihai Voropchevici, în exclusivitate pentru Fanatik.

 

De ce își atrag ghinionul în viață zodiile de apă și de aer

”Ghinionul mai e legat și de superstiții. Cel mai bine e să scoatem ghinionul din mentalul nostru și să lăsăm norocul, întotdeauna asociat cu gândirea pozitivă. Numai cu forța gândului putem elimina acest ghinion.

Cei care sunt mai puțin activi, mai leneși, sunt în general cei născuți în zodii de apă sau de aer, adică șase zodii care, în viață, prin neimplicare, printr-o gândire mai puțin pozitivă nu fac decât să își atragă niște nereușite, nerezolvări. Sunt oameni care pot greși din dorința de a face ceva mai bine.

Aceste șase zodii care își pot alunga norocul din cale atrăgând situațiile ghinioniste sunt, așadar, Racii, Scorpionii, Peștii, Gemenii, Balanțele și Vărsătorii.”, a mai spus Mihai Voropchevici. 

Zodiile de pământ, printre cele mai norocoase zodii

”E bine ca zodiile de aer să iasă puțin din inerție, căci pot avea momente de impuls să facă lucruri mărețe, dar nu sunt constante, au fluctuații. Ei fac de multe ori o muncă în salturi și, automat, și norocul ăsta vine tot în salturi.

Zodiile de aer, dacă se bazează pe o superstiție, într-o zi pot avea noroc, iar a doua zi pot avea parte de neplăceri.

La polul opus, la fel de muncitoare și destul de pozitive în gândire precum zodiile de foc sunt cele de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Sfatul lui Mihai Voropchievici pentru ca toate zodiile să aibă parte de noroc este să își dorească în primul rând să realizeze lucruri bune, să se concentreze asupra a tot ce le oferă o stare de bine, să se trezească în fiecare zi cu gândul că pot face față tuturor provocărilor, să nu fie ezitanți.”, a mai spus numerologul pentru sursa mentionată mai sus. 

Citește și: Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Horoscop pentru primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au șansa să promoveze, Balanțele își găsesc jumătateaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel