Cum trebuie femeile să țină post intermitent. Carmen Brumă, regulile de care trebuie neapărat să ții cont

Data publicării:

Carmen Brumă a dezvăluit regulile de aur pe care trebuie să le respecte orice femeie care îți dorește să țină postul intermitent. 

Postul intermitent este una dintre cele mai populare metode de slăbit, adoptate în ultima vreme de foarte multe persoane, care își doresc să obțină rezultate rapide, în ceea ce privește dieta. Chiar dacă majoritatea nutriționiștilor sunt de acord cu acest mod de slăbire, există însă niște diferențe, când vine vorba de bărbați și de femei. În acest sens, pentru a pune capăt curiozităților, Carmen Brumă a dezvăluit printr-un videoclip realizat pe rețelele de socializare cum ar trebui femeile să abordeze postul intermitent, astfel încât organismul să nu aibă de suferit.

„Cum cred eu că trebuie o femeie să țină postul intermitent, astfel încât să-și mențină echilibrul hormonal, care oricum tinde să se deterioreze după 35-40 de ani, atunci când au loc schimbări hormonale naturale în corpul nostru. Din ziua 1 și până în ziua 10 a ciclului menstrual, este o perioadă în care se poate ține post intermitent până la 16 ore. Dacă vă doriți să țineți cel mai cunoscut protocol de post intermitent, adică 16 ore pauză alimentară și 8 ore intervalul în care poți să mănânci, aceasta este perioada propice. După această perioadă, între ziua 11 și 15, când are loc ovulația, ar trebui să nu depășiți 12-13 ore de post intermitent, iar din ziua 15, până în ziua 28 la fel, nu ar trebui să depășiți 13-14 de post intermitent.”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare. 

Citește și: Mihaela Bilic, beneficiile uimitoare pe care le deține vânăta. Poate fi consumată în extrem de multe combinații: „Pentru toate gusturile”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Adina Halas și Carmen Brumă discută des despre postul intermitent

Se pare că postul intermitent este un subiect amplu discutat și între Adina Halas și Carmen Brumă, cele două prietene fiind foarte interesate de tot ce oferă acest mod de slăbire. 

„În ultima perioadă, discutăm despre postul intermitent și cum ar trebui să fie ținut el, mai ales de către femei, pentru că noi trebuie să respectăm alte reguli decât bărbații, un lucru despre care se vorbește mai puțin în România. De la Carmen am învățat că este foarte important să fii constant, asta admir foarte mult la ea, faptul că este constantă, poți să fii ambițios pe perioade scurte de timp, dar dacă nu ești constant nu faci nimic, iar asta admir din suflet la ea și m-a inspirat această poveste a ei, faptul că am văzut rezultatele apărute și menținute în timp, datorită constanței ei.”, a dezvăluit Adina Halas, în exclusivitate pentru Spectacola

Citește și: Carmen Brumă, rețetă de cheesecake: „Rezultatul este delicios și sănătos”. Se prepară simplu și este potrivit pentru orice dietă

Patru alimente care previn osteoporoza

Tot pentru femeile trecute de 40 de ani, Carmen Brumă mai are câteva sfaturi extrem de importante. Există câteva alimente esențiale pe care doamnele trebuie neapărat să le includă în alimentația zilnică, dacă își doresc să aibă parte de o sănătate a oaselor foarte bună. Este vorba despre niște preparate extrem de delicioase, astfel încât nu ar trebui să fie nicio problemă pentru care să nu fie incluse în farfurie.

„Patru alimente care te ajută după 40 de ani să previi osteoporoza și să ai un sistem osos sănătos.

1. Parmezanul - o sursă foarte bună de calciu, pe care îl poți adăuga în mâncare pe post de condiment
2. Urda - pe lângă calciu are vitamina K, magneziu, dar și niște aminoacizi speciali, care se numesc ramificați și te ajută să construiești masă musculară
3. Semințele de susan - o sursă foarte bună de calciu, în special pentru vegetarieni
4. Sardinele - pentru concentrația de calciu și pentru combinația acestui mineral cu vitamina D și magneziu.”, a dezvăluit Carmen Brumă, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel