Cum ține Maria Constantin ghinionul la distanță. Trucul la care apelează vedeta pentru abundența financiară: „E demonstrat de mine”

Data actualizării: | Data publicării:

Maria Constantin a dezvăluit cum ține ghinionul la distanță, dar și care este trucul la care apelează pentru abundența financiară. 

Maria Constantin se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se mândrește cu cariera profesională, dar și cu viața pe care o duce alături de actualul soț, Robert Stoica. Cei doi s-au căsătorit  în luna iulie, iar în august au avut cununia religioasă.

Cum ține Maria Constantin ghinionul la distanță

De-a lungul timpului, Maria Constantin a recunoscut că a avut momente când nu a avut parte de noroc, însă a găsit și o soluție în acest sens. Artista susține că respectă o anumită superstiție. Astfel, Maria Constantin a mărturisit că nu ține niciodată banii în geantă. Vedeta consideră că dacă face acest lucru, blochează venirea unor alte sume de bani. 

„Eu nu țin bani în geantă. Am o superstiție, în momentul în care țin bani în geantă, nu îmi mai vin alții. E demonstrat de mine. Nu țin bani cash la mine. Eu nu sunt genul care să merg prin magazine și să îmi cumpăr ceva, el este mai cheltuitor. Bine, dacă este pentru copii, sunt mână largă, dar pentru mine, nu. Eu dacă am văzut ceva și trebuie să îmi iau, mă pot răzgândi și în ultima clipă. De obicei fac comenzi online. Vreau să menționez nu că nu îmi cumpăr haine, însă am foarte multe contracte de imagine, mă îmbracă foarte mulți designeri. Robert, dacă trece pe lângă un magazin, vede ceva, intră direct”, a dezvăluit Maria Constantin.

Maria Constantin: „Era bine să fiu infidelă financiar”

Maria Constantin a vorbit și despre greșelile pe care le-a făcut în fostele relații. 

„Uneori nu este bună această variantă, pentru că dacă unul gândește că este până la adânci bătrâneți, așa cum am gândit eu, nu a fost de bine. După ce s-a terminat, au rămas banii acolo… Era bine să fiu infidelă financiar atunci. Eu așa sunt, așa am văzut la părinții mei, ei nu își ascundeau nimic, așa am primit eu educația, pe sistemul acesta. Când iubești, iubirea aceea este oarbă și gândești că se schimbă. E greu pe moment, atunci când pleci cu ce este pe tine și o valiză, lucrurile acestea te întăresc, e frustrant, însă eu cânt de la 16 ani, am garanția că eu oricum mă descurc”, a mai declarat Maria, pentru Spynews.

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri emoționante despre tatăl său: „Îmi lipsește că nu pot să-l mai sun”. Ce lecții a învățat de la părintele ei/ EXCLUSIV

Maria Constantin, dezvăluiri tulburătoare din timpul căsniciei cu Marcel Toader

„Eu nu aveam o situație financiară bună, nu puteam să supraviețuiesc din acel salariu. Atunci am căzut de comun acord, la divorț, că va rămâne acolo copilul, în casa părinților lui, alături de tată, dar ca eu să-l pot vedea oricând. E cel mai cumplit lucru să nu stai lângă copilul tău, e frustrant. Au fost momente în care îmi doream să nu mă mai trezesc. A fost o perioadă super grea.”, a declarat Maria Constantin, cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D.

Vezi și: Maria Constantin, revoltată după ce fanii au criticat-o că a început să cânte manele: „Am fost printre primii care și-a dat jos costumul”

Maria Constantin, devastată: "A trebuit să o iau de la capăt". Toată munca vedetei din ultimii ani, ruinată



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel