Maria Constantin, dezvăluiri emoționante despre tatăl său: „Îmi lipsește că nu pot să-l mai sun”. Ce lecții a învățat de la părintele ei/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Maria Constantin a făcut dezvăluiri emoționante depsre tatăl său. 

Maria Constantin a fost invitata Georgianei Ioniță, în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News,acolo unde a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. 

Maria Constantin, dezvăluiri emoționante despre tatăl său

Artista a mărturisit că îi simte lipsa tatălui său, dar este convinsă că acesta o veghează de sus și este mândru de ea. 

„De cele mai multe ori, evit să vorbesc despre tatăl meu. Cumva, chiar dacă nu mai este printre noi de atât de mult timp, eu tot timpul îi simt prezența. Cumva, îmi lipsește chestia asta, că nu mai pot să-l mai sun, să-i povestesc fiecare realizare a mea. El era un om foarte bun, dar în același timp și un tip foarte exigent. Eu mereu voiam să îi demonstrez că am reușit să fac anumite lucruri. Era cumva ca o confirmare faptul că tata era acolo.  Tatăl meu și-a dorit foarte tare să merg pe acest segment de muzică populară și îmi pare rău că nu a mai prins multe realizări de-ale mele, dar sunt sigură că de acolo, de undeva, de sus, le vede”, a dezvăluit Maria Constantin, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Ce lecții a învățat Maria Constantin de la părintele său

Vedeta a mărturisit că a moștenit de la tatăl său bunătatea. Totodată, Maria Constantin a recunoscut că este criticată foarte des, însă ține cont doar de sfaturile și criticile persoanelor importante din viața sa. 

”Tata era un om foarte bun și, într-adevăr, știa că toată lumea se poate baza pe el, fie că era zi sau noapte. Cred că bunătatea am moștenit-o de la tatăl meu. Pun foarte mare preț pe lucrul acesta. Probabil și de aceea am foarte puțini prieteni. Cine mă cunoaște, știe foarte bine că sunt genul de om care își pune sufletul pe tavă, dar dacă se întâmplă să mă rănești o dată, de două ori și s-a umplut paharul, pentru mine nu mai exiști. Cam așa funcționez. Lumea, în zilele noastre și în secolul ăsta, când toată lumea este ocupată, toți purtăm o mască, încercăm să ne comportăm frumos. Toată lumea are impresia că eu port o mască că vorbesc în nu știu ce fel la televizor.

Chiar am văzut anumite comentarii și după Survivor, dar și după alte emisiuni la care am mai participat, în care oamenii spuneau că eu vorbesc într-un anumit fel doar ca să dau bine la televizor. Nu, și niciodată nu am spus lucrurile astea, doar ca să dau bine, pentru că pe mine nu mă interesează părerea anumitor oameni, care ocupația lor este strict să vadă ce fac eu și să vadă cu ce mai pot să mă critice. Nu mă interesează. Da, iau în calcul părerea părinților, când mă sfătuiau de anumite lucruri, a surorii mele, fratele meu, iubitul, soțul sau copilul meu, care este cel mai important lucru. Dacă fiul meu mi-a spus ceva, cu siguranță am luat în calcul, pentru că înseamnă că este o problemă sau că am greșit undeva.  Dar dacă vine cineva de pe stradă, nu pot sa iau în calcul părerile. ”, a mai spus artista. 

Citește și: Maria Constantin, nuntă atipică: „Nu va fi atât de mare stresul”. Ce tematică a ales pentru invitați



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel