Maria Constantin, devastată: "A trebuit să o iau de la capăt". Toată munca vedetei din ultimii ani, ruinată

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Maria Constantin a trecut prin momente cumplite în cariera sa, când toată munca artistei i-a fost ruinată.

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi. Cu toate acestea, întâmplările nefericite nu au ocolit-o pe artistă. Aceasta a povestit cum, în urmă cu ceva timp, i-a fost închis contul de Youtube, unde avea strânsă o foarte mare comunitate, de aproximativ 200.000 de abonați, doar din cauza unei melodii. Cântăreața a fost nevoită așadar să o ia de la capăt, pentru că, prin nicio modalitate, nu a reușit să-și recupereze acel cont. Totul a pornit de la o neînțelegere, spune ea.

„Era munca mea de atâția ani, videoclipuri, melodii, bani investiți! Este foarte aiurea, se poate face foarte ușor rău! Acum, a trebuit să o iau cumva de la capăt cu noul canal de YouTube! S-a întâmplat acum multă vreme, când eu nu știam că YouTube-ul se monetizeză, aveam abonați foarte mulți.

Eu nu știam lucrurile astea. Aveam pe cineva care se ocupa de lucrurile astea. Nu era nici măcar monetizat. Eu l-am pierdut, pentru că a fost cumva o neînțelegere. Am lansat o piesă, la care mi-a fost dat report, deși eu aveam acte pe piese respectivă”, a povestit Maria Constantin, la Antena Stars, potrivit impact.ro

Artista a intenta mai multe procese, pentru a-și salva contul de Youtube

Maria Constantin a trecut prin momente dificile în acea perioadă, ajungând chiar și în instanță. Chiar dacă a încercat pe toate căile posibile să își revendice înapoi munca, având și dovezile necesare, aceasta însă nu a reușit.

„Atunci eram în mai multe procese, YouTube-ul mi-a răspuns că trebuie să înaintez un proces în care să am decizia judecătorească, cum că într-adevăr este piesa mea! Deși eu aveam acte pe piesa respectivă”, a mai spus artista.

Maria Constantin se pregătește de nuntă 

Maria Constantin este în culmea fericirii, cu partenerul ei de viață, motiv pentru care vedeta își face și planuri de nuntă. Asta, în contextul în care inelul de logodnă nu a venit încă. Totuși, artista mărturisește faptul că ea nu ține la astfel de obiceiuri și dragostea dintre ei doi este suficientă. În acest sens, aceasta a anunțat faptul că marele eveniment va avea loc anul viitor, iar petrecerea nu va fi una obișnuită.

‘’Majoritatea inelelor le am primite de la iubitul meu. Nu a fost o cerere în căsătorie, dar sunt de la el. Nu prea țin eu la lucrurile astea. Nu am stabilit data încă, pentru vrem să facem o petrecere Garden Party, pentru că se întâmplă ca nunțile să se rupă în două. Fumătorii afară, iar nefumătorii în interior. Trebuie să găsim o locație care să fie în aer liber și mai trebuie să ținem cont și de alte aspecte. Surorile noastre ambele sunt în Italia și cumva trebuie să ținem cont și de concediile lor de atunci. Va fi oricum în cursul săptămânii ca să poată ajunge și colegii de cânte.

La anul va fi. Ne-am uitat la câteva locații, nu am mers acolo, dar ne-am uitat așa ca și idee și trebuie să prindem puțin timp liber ca să putem merge. Vrem în București, pentru că avem mai mulți prieteni aici și ne-ar fi nouă mult mai simplu’’, a declarat Maria Constantin în cadrul emisiunii, potrivit spynews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience