Cum slăbești rapid, înainte de vacanța de vară: „Asta este cel mai important”. Adevărul despre carbohidrați

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Gabriela Iacob a dezvăluit cum poți obține silueta dorită, într-un timp relativ scurt. 

A venit oficial vara, astfel încât toată lumea își dorește să slăbească extrem de repede în doar câteva săptămâni, dacă este posibil. Cel mai bine este să ne pregătim corpul pentru plajă din timp, recomandă instructorii de fitness, însă dacă te-ai hotărât pe ultima sută de metri să ții o dietă, există însă șanse să scapi de câteva kilograme bune, până la vacanța de vară. Invitată în cadrul emisiunii Pastila de frumusețe, difuzată la Spectacola, DC News și DC Medical, Gabriela Iacob, instructor de fitness, a dezvăluit ce trebuie să faci, astfel încât să slăbești rapid.

„Persoanele care sunt la început de drum, trebuie să aibă răbdare și să ceară ajutor, măcar în primele luni, până învață exercițiile de bază. De asemenea, e foarte mare diferența între a mânca sănătos și a slăbi, pentru că asta nu înseamnă că ești pe deficit caloric, asta este cel mai important.”, a declarat Gabriela Iacob, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Citește și: Cum arată meniul unei Miss Bikini și cât de restrictiv este acesta. Gabriela Iacob: „Am avut momente în care efectiv plângeam de foame”

Cum arată meniul ideal de dietă

Chiar dacă există foarte multe mituri despre carbohidrați, Gabriela Iacob spune că nu ar trebui să-i excludem definitiv din alimentația noastră, întrucât aceștia nu ne fac rău, dacă noi mâncăm în deficit caloric. De asemenea, aceasta a dezvăluit și cum ar trebui să arate meniul ideal pe parcursul unei zile, dacă te afli la dietă.

„Pornim de la caloriile de menținere și de aici scădem ușor 300, 500 de calorii. Sunt foarte multe aplicații în ziua de astăzi, care îți monitorizează tot ce mănânci. Foarte important mai este să ții proteina destul de sus, să nu neglijăm carbohidrații, pentru că nici pâinea, nici pastele nu îngrașă, atât timp cât suntem în bugetul nostru caloric, nu se va întâmpla nimic. 

Dimineața, eu de ani de zile, mănânc ovăz, cu unt de arahide, dacă te ajută bugetul caloric, cu fructe. Mai putem avea pâine integrală cu avocado și omletă sau o lipie integrală cu omletă și legume. La prânz, putem avea ceva la grătar, pui, pește, porc. Cei mai blamați sunt cartofii, dar ce vină au ei? Dacă îi gătești cum trebuie, nu se întâmplă nimic. Seara, ar fi bine să lăsăm mai ușor carbohidrații, putem mânca o salată cu o sursă de proteină.”, ne-a mai spus aceasta.

VEZI și: Cinci trucuri simple care te vor ajuta să bei mai multă apă și să te menții hidratat întreaga zi

Adevărul despre grăsimi

Nici grăsimile nu ar trebui date la o parte, mai spune Gabriela Iacob. În schimb, trebuie să ne axăm pe surse de grăsimi sănătoase, care să aducă un plus organismului nostru. 

„Și grăsimile sunt foarte bune, câteva surse pe care le recomand: avocado, ulei de măsline, nuci, e foarte important să le introduci în dieta ta. Cel mai bine este să te apuci de ceva pe care poți să o urmezi pe termen lung. Eu nu sunt fan de a da diete clienților. Păstrez ce mănâncă ei, dar le facem să fie sănătoase. Dietele nu funcționează.”, a mai dezvăluit instructorul de fitness.

Te-ar putea interesa și: Carmen Brumă, rețetă sănătoasă de crackersi de casă: „Foarte gustoși, sățioși și practici. Eu obișnuiesc să-i țin în geantă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel