Când s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte. Nea Marin a scos totul la iveală: ”Eram convins că se va întâmpla chestia asta”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Liviu Vârciu, Instagram/ Theo Rose
Descriere foto: Captură video Youtube/ Liviu Vârciu, Instagram/ Theo Rose

Nea Marin a oferit noi detalii despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte.

Theo Rose și Alex Leonte păreau a fi de nedespărțit, însă aceștia au decis să se despartă, veste care a uimit pe toată lumea și a stârnit un val de reacții în mediul online. Artista a fost cea care a făcut acest anunț pe contul personal de Instagram. Chiar dacă ea nu a vrut să facă acest lucru public acum, anumite poze care au surprins-o împreună cu noul ei partener au dat-o de gol. Celebra solistă le-a promis însă fanilor că va reveni cu noi detalii curând și că va povesti concret cum a stat situația. Până atunci, Nea Marin, unchiul lui Alex Leonte, a dezvăluit de cât timp nu mai formează cei doi oficial un cuplu.

''Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa a fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.'', a declarat Nea Mărin, la Antena Stars, potrivit spynews.

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit

Theo Rose a făcut acest anunț neașteptat luni, 1 august, din cauza unor zvonuri care circulau deja în spațiul public. Artista a recunoscut și faptul că se iubește cu un nou bărbat și mai mult, că se află exact acolo unde și-a dorit, semn că a trecut deja peste suferința despărțirii de fostul ei partener. Nimic nu s-a întâmplat fără ca Alex Leonte să fie înștiințat de toate lucrurile, spune ea.

”A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă, știind ce urmează. 

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

 

Alex Leonte, prima reacție după despărțirea de Theo Rose. Artista este într-o altă relație: „Nu mai există dragoste”

 

Artista, implicată într-o nouă relație

După cum a anunțat chiar ea pe instastory, Theo Rose se află acum într-o relație cu Anghel Damian, actor, regizor, scenarist. Acesta are vârsta de 30 de ani și este implicat, la fel ca și cântăreața, în serialul Clanul, de pe Pro TV. Chiar dacă încă nu se știe cum s-au cunoscut, fanii speculează că platoul de filmare ar fi fost locul care a aprins scânteia dragostei. Cu toate acestea, artista a promis că va reveni curând cu noi vești. 

 

Anghel Damian, prima reacție despre relația cu Theo Rose: ”Nu a înșelat nimeni pe nimeni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel