Cum se simte fiica lui Mihai Morar, la două luni de la operație: A fost o problemă foarte gravă, n-o să meargă la grădiniță până...”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Morar, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Morar, Facebook

Mihai Morar a dezvăluit cum se simte Roua, fiica lui cea mică, după operația grea pe care a avut-o. 

Mihai Morar a trecut printr-o mare cumpănă în luna decembrie. Fiica cea mică a omului de radio, Roua, a fost diagnosticată cu pneumonie acută, ajungând de urgență pe mâinile medicilor. Micuța a suferit atunci o intervenție de urgență, lucru care i-a dat total peste cap pe părinții acesteia, care nu știau cum va reuși Roua să treacă peste această situație dificilă, greu de înțeles de ea. 

„Am fost speriați, dar sperietura n-a fost gratuită, adică nu e sperietura unui părinte panicat – „Aoleu, ce i se întâmplă copilului meu, că-i curge nasul?!. A fost o problemă foarte gravă, din moment ce de la un spital de pediatrie au trimis-o la un spital de copii direct la secția de pneumologie, fiind o pneumonie cu pleurezie, cu acumulare de lichid la plămâni.”, a declarat Mihai Morar, potrivit viva.

Citește și: Mihai Morar rupe tăcerea. De ce a renunțat la emisiunea „Răi da buni”, de pe Antena Stars: „Trebuia să fie cu mult înainte de a se termina”

Nu și-a făcut niciun plan pentru 2023

Prin această cumpănă, Mihai Morar a realizat cât este de firavă viața și cât de mult înseamnă clipa trăită alături de cei dragi. Tocmai din această cauză, omul de radio spune că a intrat în noul an fără nicio dorință sau rezoluție. 

„Cred că a fost una dintre cele mai grele vămi pe care le-am avut de trecut de când avem copiii, nici cu gemenele n-am trecut prin asta. Altfel, a fost un final de an greu, ca o cumpănă, din punct de vedere personal, vorbesc și despre sănătatea celor apropiați, despre toată încărcătura asta… Și nu doar pentru mine, am simțit că 2022 a venit cu un final din ăsta în care a trebuit să decontăm, fiecare, a trebuit să ne oprim, chiar dacă nu voiam noi să ne oprim, ne-a oprit viața, starea de sănătate a celor dragi și ne-au făcut să ne uităm un pic în oglindă, în perioada asta cât am avut liber de sărbători, și să ne întrebăm ce contează cu adevărat. Ăsta e și motivul pentru care nu mi-am pus nimic în plan. Nu mi-am pus „rezoluții, cum se zice mai nou…”, a continuat el. 

Citește și: Calvarul prin care a trecut Mihai Morar. Prezentatorul TV nu-și revine din șoc, după operația fiicei sale „Fiți blânzi cu mine. Sunt mai vulnerabil ca oricând”

Cum se simte Roua acum

Micuța este bine acum, spune Mihai Morar. Roua se află însă, în continuare, într-o amplă recuperare, motiv pentru care aceasta nu a mai fost trimisă în colectivitate pentru o perioadă, până când recuperarea va fi completă.

„Roua e bine acum, e în refacere. Acum, fiind cu imunitatea scăzută, după povestea asta, n-o să meargă la grădiniță până dau ghioceii, la primăvară, dar ea e vioaie, are o stare clinică bună. Referitor la concesii, nu cred că sunt concesii, ține de cum îți împarți timpul și trebuie să știi care-ți sunt prioritățile. Problema noastră, a tuturor, nu este că dăm prea multă importanță muncii și neglijăm familia, eu cred că și munca, și familia se pot împăca.

Problema este că dăm foarte multă importanță în viața asta la tot felul de lucruri care, de fapt, nu contează. Și aici mă refer la: energii irosite absolut gratuit în certuri, ură, răzbunări, cum să-l sapi pe celălalt… Timp pe care-l dăm unor oameni fără să aibă niciun scop. Mă gândesc de foarte multe ori cât timp am irosit în întâlniri, între ghilimele, de business sau de dezvoltare, care nu mi-au adus absolut nimic. Cred că, după ce am trecut de 40 de ani, în pragul ăsta mi-am dat seama că nu mai am timp de pierdut.”, a mai spus Mihai Morar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel