Calvarul prin care a trecut Mihai Morar. Prezentatorul TV nu-și revine din șoc, după operația fiicei sale „Fiți blânzi cu mine. Sunt mai vulnerabil ca oricând”

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Morar, captură YouTube/ Fain și simplu
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Morar, captură YouTube/ Fain și simplu

Mihai Morar a vorbit despre calvarul prin care a trecut, după ce fiica sa a ajuns pe masa de operație. 

Mihai Morar a trecut prin momente de coșmar, chiar în preajma sărbătorilor de iarnă, după ce fiica sa, Roua, a ajuns de la spital. Mezina familiei, în vârstă de 3 ani, a avut nevoie urgentă de o operație pentru a-i drena lichidul acumulat în plămâni, din cauza unei pneumonii care a evoluat prost.

Mihai Morar a trecut prin momente de coșmar

Mihai Morar a povestit că, în ciuda veștilor cumplite pe care le primise, operația s-a terminat cu succes. Omul de radio a mărturisit că bacteria pe care o luase fiica sa a fost una agresivă, care i-a afectat plămânul în doar trei zile. Cu toate astea, micuța a reușit să treacă cu brio peste această cumpănă, iar acum trebuie să urmeze un tratament pentru a se pune pe picioare. 

”Operația de drenare a lichidului de la plămâni a reușit. Plămânul Rouei nu a apucat să se necrozeze, chiar dacă era blocat de o crustă formată în jurul său. Medicii ne-au spus că am venit la timp, dar bacteria pe care o luase Roa fusese atât de agresivă, încât în patru zile de la un plămân perfect sănătos ajunsese să-l facă să nu mai funcționeze. Zilele care au urmat după nu au fost ușoare. Recuperarea după anestezie totală este complicată la un copil nu nu este ușor să-i spui unui pui de om de ce trebuie să trăiască cu un tub de drenaj care îi iese din torace. Copilul ăsta s-a dovedit de o putere dincolo de imaginația noastră. După operație, medicii au spus că trebuie să stea trei zile la terapie intensivă, dar Roua a ieșit după o singură zi. Chiar dacă operația a fost un succes, tratamentul e de durată. ”, a mărturisit Mihai Morar, în podcastul „Fain și Simplu”.

Mihai Morar nu-și revine din șoc, după operația fiicei sale

Prezentatorul recunoaște că încă este în stare de șoc își revine cu greu după aceste momente grele prin care a trebuit să treacă el și familia sa. 

„Fata asta e mai puternică decât credeam noi. S-a pus pe picioare repede, am continuat tratamentul în spital două săptămâni și s-a întors acasă, înainte de Anul Nou. I-a uimit și pe medici. Va urma o perioadă, cel mai probabil până în primăvară nu o mai ducem la grădiniță, pentru că are nevoie să își refacă imunitatea și să evite colectivitățile. Cel mai important este că acum e bine. Nici nu mai contează că am pierdut Crăciunul în familie sau vacanța de iarnă și nici măcar absența mea de la Orașul faptelor bune. Colegii me au făcut minuni, iar anul ăsta, în loc să fiu în rolul meu de a da voce oamenilor care au nevoie de ajutor, am fost în pielea părintelui care ar face orice ca să-și vadă copilul bine. Roua a ieșit mai puternică, mai bine, mai ușor din toată povestea asta, dar eu încă sunt marcat. Vin după niște săptămâni în care nu am vrut și nu am putut să aud de nimic ce are legătură cu munca mea de zi cu zi. Indiferent ce am făcut, consider că este atât de neimportant față de ceea ce contează cu adevărat în viață.

Mi-a fost greu și îmi este greu în continuare să îmi reiau rutina profesională, nu mai vorbesc de viața socială. O să vă rog să fiți blânzi cu mine în următoarea perioadă. Sunt mai puțin puternic decât Roua, încerc să găsesc din nou sens în ceea ce fac, deși îmi este greu. Sunt mai vulnerabil decât oricând, dar știu că asta este singura cale de a depăși astfel de momente. Tocmai de aceea am pornit anul cu pași foarte mici. ”, a mai spus îndrăgitul om de radio. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel