Mihai Morar rupe tăcerea. De ce a renunțat la emisiunea „Răi da buni”, de pe Antena Stars: „Trebuia să fie cu mult înainte de a se termina”

Data publicării:
Mihai Morar, foto arhiva personală
Descriere foto: Mihai Morar, foto arhiva personală

Mihai Morar a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la emisiunea „Răi da' buni', de pe Antena Stars. 

Mihai Morar a prezentat  timp de 13 ani emisiunea „Răi da' buni', de Antena Stars. În plină pandemie, vedeta a renunțat la proiectul care l-a consacrat și a decis să nu mai pună piciorul în televiziune. 

Mihai Morar, motivul pentru care a renunțat la emisiunea „Răi da' buni', de pe Antena Stars

Recent, Mihai Morar a fost invitat în cadrul  podcastului „Te ascult”, acolo unde a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la emisiunea pe care o modera, pe Antena Stars. Prezentatorul a recunoscut că a vrut să se focuseze pe cea mai mare pasiunea a sa: radio. 

„Momentul zero nu îl știu, a fost, dar nu îl știu. Trebuia să fie cu mult înainte de a se termina aventura mea, coabitarea mea cu televiziunea, mă rog, cu emisiunea pe care am prezentat-o. Nu îl știu, că dacă îl știam era bine.

Problema e când ajungi la minus. M-am dus, normal, că acolo te duc confortul, rutina, obișnuința unui loc călduț, unui fotoliu moale, unor invitații care vin așa, pe bandă rulantă, se schimbă din 15 în 15 minute, îi sună producătorul, tu vii cu 5 minute înainte de emisiune și le pui întrebări ca șmecherul”, a declarat Mihai, în cadrul interviului.

Mihai Morar: ” Dacă îmi dădeam seama s-ar fi întâmplat mult mai devreme”

Mihai Morar susține că nu se mai regăsea în ceea ce făcea, motiv pentru care a decis să pună punct acestui proiect. Totodată, omul de radio a recunoscut că ar fi trebuit să ia această decizie de mai mult timp. 

„Nu mai era sufletul meu acolo de foarte mult timp. Eu nu am o problemă cu televiziunea, dimpotrivă, eu cred că dacă faci conținut, poți să îl faci oriunde, important e să îți găsești publicul și să fii ok cu sufletul, dorințele tale, visurile tale.
Nu mai era cazul la mine, dar nu mi-am dat seama la momentul zero, că dacă îmi dădeam seama s-ar fi întâmplat mult mai devreme”, a mai zis Mihai Morar.

Mihai Morar, destăinuiri tulburătoare despre diagnosticul fiicei sale: „Neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele”

Mihai Morar, despre anxietățile cu care se confruntă

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz. Acesta a muncit extrem de mult pentru a-și realiza visul și anume, să ajungă prezentator de radio, lucru care s-a și întâmplat. Pe lângă pasiunea pentru televiziune și radio, Mihai Morar a decis să-și facă și un canal de youtube, acolo unde invită numeroase vedete din showbizul românesc.

Cu toate astea, prezentatorul TV  recunoaște că are momente în care crede că nu este ajuns. Acesta a mărturisit că se confruntă cu anumite anxietății și îi este frică să nu fie refuzat sau să nu fie dat afară de la locul de muncă. Mihai Morar a mărturisit că toate aceste frici pleacă din copilărie. De asemenea, prezentatorul TV a povestit că mama sa îi spunea de multe ori că nu o să reușească în viață. 

"Eu n-am talent, n-am niciun talent, dar am darul ăsta sau mi l-am educat, de a asculta oamenii, știu să îi ascult până la capăt, nu îi întrerup la virgulă.

Am o grămadă de anxietăți. Să nu mă dea afară! Până acum vreo doi ani aveam treaba asta, să nu mă dea afară de la radio, în general asta cu sentimentul ăsta al eșecului, a fi aruncat în stradă, pentru că vine din copilărie. Când eu am auzit chestia asta și cred că toată generația mea a auzit asta de la părinți, O să ajungi să cureți veceuri, o să ajungi să mături străzile!'. Nu că ar fi rușinos asta, și dacă ajungeam, ce, făceam ceva decent, onorabil. Că o să ajung ultimul om îmi mai spunea maică-mea și am trăit și trăiesc și acum cu frica asta, să nu fiu exclus, să nu fiu dat afară, să nu fiu validat!", a spus Mihai Morar, potrivit Cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel