1 MARTIE 2023. Cele mai frumoase MESAJE și URĂRI de mărțișor pentru persoanele dragi

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Am selectat cele mai frumoase mesaje și urări pentru 1 Martie, pe care le poți transmite astăzi persoanelor dragi.

 Începutul primăverii este un nou prilej de bucurie, când suni persoanele dragi și le împărtășești un gând special. Pentru a-ți sări în ajutor, am selectat cele mai frumoase urări și mesaje pe care le poți transmite în această zi specială celor dragi.

„Flori de primăvara să-ti mângâie sufletul și să-ți aducă șoapte dulci de iubire si clipe de fericire!”

„Martie să-ți aducă soare, zâmbete, copilărie și dulci soapte… de iubire!”

„O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!”

„Ghiocei să-ți răsară în suflet și să-ți umple inima de bucurie si fericire!”

„Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile!”

„Flori de primăvară să-ți mângâie sufletul și să-ți aducă șoapte dulci de iubire si clipe de fericire! La mulți ani de mărțișor!”

„Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.”

„Toate florile din lume pentru primăvara mea!”

Mesaje și urări de mărțișor

„Un mărţisor virtual doar pentru tine alături de toate urările mele de bine!”

„Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămada de îmbrățișări… special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie!”

„Îți doresc un 1 Martie fericit și o primăvara care să îți înflorească întregul an.”

„Pentru o primăvară însorită și plină de bucurii, împreună cu un gând curat!”

„Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!”

 „Sufletul să-ți vibreze în acordurile bucuriei și dragostei de viață! O primăvara fericită și împlinită!”

 „De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara!”

„Fie ca primăvara să îți aducă multe momente de liniște și de pace! Îți doresc tot binele din lume și îți trimit cele mai frumoase gânduri de 1 Martie!”

Urări speciale de 1 Martie

„1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te îndrăgostești pășind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete…”

„Ghioceii timpurii, mângâierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranța optimismul, credința în mai bine și spor în toate. E timpul să lăsăm grijile deoparte și să însufleţim noi planuri, vise și idealuri!”

„1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te îndrăgosteşti păşind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete…”

„Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiţi cu drag mărţişorul în sufletele voastre!”

„Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul.”

„Toate florile din lume pentru primăvara mea! Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!”

„Fie ca primăvara să îți aducă doar bucurie, pace, iubire și prosperitate! Îți urez un 1 Martie fericit și o primăvară plină de zile senine!”

„Îți doresc o primăvară plină de bucurii și fericire, iar Mărțișorul să îți aducă multă dragoste, zâmbete și succes!”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel