Cum se menține Lili Sandu în formă, la 44 de ani: „Secretul este…”. Rutina pe care o respectă vedeta în fiecare dimineața

Data publicării:
Sursa foto: Lili Sandu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lili Sandu, Instagram

Lili Sandu a vorbit despre trucurile care o ajută să se mențină în formă, după ce a devenit mamă.

Lili Sandu se bucură de o siluetă impecabilă, la vârsta de 44 de ani. Chiar dacă a trecut printr-o sarcină și a trecut și de pragul de 40 de ani, când se spune că procesul de slăbire este mai îngreunat de diverși factori, frumoasa prezentatoare de la Vorbește lumea a descoperit, fără doar și poate, secretul unui look impecabil. Se știe faptul că aceasta nu mai consumă de ceva vreme carne, astfel încât alimentația, spune ea, reprezintă unul dintre factorii care o ajută să aibă o siluetă de vis. Totuși, Lili Sandu spune că nu se abține de la alimentele pe care le consumă cu plăcere, însă face acest lucru într-un mod cât mai asumat și moderat. 

„Secretul este… faptul că nu există niciun secret! Fac lucruri obișnuite și accesibile oricui. Fac sport și sunt atentă la ce și cât mănânc. Nu mă abțin de la nimic, dar niciodată nu fac abuz de mâncare. Sunt foarte activă din fire, dar mă ajută și faptul că am un copil! Faci mult mai multă mișcare când ești mămică. Nu în ultimul rând, aloc întotdeauna timp pentru îngrijirea mea. Folosesc produse cosmetice adecvate tipului meu de piele, care funcționează foarte bine.”, a declarat Lili Sandu, potrivit Fanatik.

Citește și: Lili Sandu, momente dificile după ce a născut: „Eram dărâmată pe parchet și plângeam sau mă închideam în baie”

„Felul în care te prezinți este cartea ta de vizită”

Chiar dacă încearcă să fie mereu cea mai bună versiune a sa, vedeta de la Pro TV spune că prejudecățile și părerile negative sunt și ele la ordinea zilei. Cu toate acestea, actrița sfătuiește femeile să nu asculte prea mult de gura lumii și să fie ele, indiferent de situație.

„Consider că un aspect îngrijit reprezintă întotdeauna un avantaj. Felul în care te prezinți este cartea ta de vizită. Prejudecățile au existat dintotdeauna și cu siguranță vor continua să fie prezente în toate domeniile, indiferent de persoana în discuție. Majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă și sunt nevoite să demonstreze că nu sunt doar un chip frumos, ci mai mult decât atât, iar eu încurajez toate doamnele și domnișoarele să militeze pentru a demonstra cine sunt ele cu adevărat.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Când revine Adela Popescu în televiziune. Răspunsul pe care-l așteaptă toată lumea: „Îmi lipsește. Atunci probabil că o să mă vedeți în ce am ales” / VIDEO

Rutina pe care o are dimineața, înainte de emisiune

Lili Sandu poate fi urmărită de luni până vineri la Pro TV, acolo unde moderează de ceva timp emisiunea Vorbește lumea, alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Vedeta spune că are și un ritual pe care-l respectă de fiecare dată, înainte de a intra live.

„Îmi ia în jur de două ore. În cazul meu, diminețile încep foarte devreme. Mă trezesc, am propria mea rutină de începere a oricărei dimineți, după care îl pregătesc pe TJ pentru grădiniță. Silviu este cel care îl duce acolo. Odată ce băieții mei ies pe ușă, îmi adun repede lucrurile și fug spre platou. Imediat cum ajung, intru la păr și machiaj fiindcă timpul este extrem de limitat. Întotdeauna profit de faptul că stau degeaba în timp ce sunt machiată și coafată. Prin urmare, în acele zeci de minute primesc ultimele instrucțiuni înainte de începerea emisiunii. Așa cum bine știți, de la 10:30 la 13:00, suntem live, la PRO TV. Așa că… vă invit pe toți să vă petreceți diminețile alături de noi!”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

Citește și: Lili Sandu își dorește să fie mamă din nou. Ce spune vedeta despre o posibiliă sarcină: „Poate ne întoarcem trei!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel