Când revine Adela Popescu în televiziune. Răspunsul pe care-l așteaptă toată lumea: „Îmi lipsește. Atunci probabil că o să mă vedeți în ce am ales” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Adela Popescu, captură video Youtube/ Spectacola

Adela Popescu ne-a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre revenirea în televiziune, dar și despre lungmetrajul în care joacă alături de soțul ei. 

 

 

Adela Popescu a avut o perioadă profesională foarte aglomerată recent. Chiar dacă vedeta s-a retras de o vreme din televiziune, pentru a se relaxa și pentru a se ocupa mult mai bine de copiii săi, aceasta le-a dat fanilor în urmă cu ceva timp o veste neașteptată. Vedeta s-a întors la prima sa dragoste, actoria, într-un moment în care nimeni nu se aștepta la asta, nici măcar ea. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea, soțul ei și mulți alți actori, precum Laura Cosoi,  Ada Condeescu sau Răzvan Fodor, s-au întâlnit în Vama Veche, acolo unde aflau faptul că vor fi colegi de platou, timp de câteva săptămâni. În acest sens, aceștia au părăsit Bucureștiul pentru ceva timp, când au la mare, acolo unde și-au adus aminte de vremurile bune, timp de câteva săptămâni.

Am întâlnit-o pe Adela Popescu la VIVA Party, unde vedeta ne-a dezvăluit și când va fi premiera acestei ecranizări atât de așteptate. Mai mult, filmările continuă, spune aceasta, însă acasă, în București.

„M-am întors de trei săptămâni de la filmări. Din păcate nu mă mai întorc acolo, deși în fiecare clipă ne dorim să ne întoarcem acolo, pentru că a fost de neuitat. În Vama Veche s-a terminat, dar noi continuăm filmările în București. Premiera va fi undeva în februarie, așa se dorește, pentru că subiectul este foarte potrivit pentru luna dragostei, luna iubirii, luna femeii.”, a dezvăluit Adela Popescu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Citește și: Prima reacție a Adelei Popescu, după ce soțul ei a publicat o fotografie cu ea nemachiată, fără să-i ceară aprobarea: „Cu petele alea pe față?”

Copiii vedetei au trăit din plin viața la bunici

Cât timp părinții celebri au fost plecați la mare, la filmări, pentru câteva săptămâni, copiii au fost nevoiți să stea cu bunicii, dar și cu bona. În timp ce pentru foarte mulți micuți acest lucru ar putea fi destul de greu acest lucru, întrucât dorul de părinți este mare, Adela ne spune că cei trei băieți au fost foarte fericiți datorită acestui lucru. Aceștia s-au simțit ca în „vacanță”, spune ea, întrucât bunicii le-au făcut toate poftele, lucru care se întâmplă foarte rar acasă. 

„Copiii au fost foarte mulțumiți cu mamaie, cu buni, cu bona. Nu i-a zăpăcit nimeni. Dacă ei cereau clătite la zece seara, mamaie le făcea clătite, noi nu, „Ce, la 22:00? Dormiți deja de o oră jumătate, băieți”. Deci le-a fost ca în vacanță fără noi.”, ne-a mai declarat vedeta, în exclusivitate.

Citește și: Lili Sandu, avertizată în direct că ar putea fi înlocuită de la Vorbește lumea: „Vrea o femeie să vină să-mi ia locul?”

Când revine în televiziune Adela Popescu

Char dacă fanii sunt fericiți datorită faptului că o vor vedea în curând pe vedetă pe ecrane, datorită lungmetrajului în care joacă, în continuare rămâne întrebarea cu privire la revenirea ei în televiziune. Pentru a pune capăt tuturor curiozitățile, Adela Popescu ne-a spus că așteptarea se va încheia curând, întrucât ea este deja în negocieri ample. 

„Am mai spus că e așa de bine să te culci când vrei dimineața, după ce ai pregătit copiii, să te pui înapoi în pat și să mai dormi trei ore, dar îmi lipsește televiziunea, sunt în discuții acum chiar cu postul la care m-am consacrat. Sunt în discuții cu niște proiecte, vreau să văd ce mi se potrivește, ce e în ordine, iar în toamnă probabil că o să mă vedeți în ce am ales.”, ne-a mai declarat aceasta. 

Citește și: Adela Popescu nu l-a iertat pe Măruță pentru că a lipsit de la „nunta anului”. I-a zis-o chiar în direct: „Când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel