Cum se menține Corina Caragea în formă: ”Cred că asta e cheia”. Alimentele la care vedeta nu poate renunța / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Corina Caragea a dezvăluit într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola care este secretul siluetei sale perfecte.

Corina Caragea este una dintre cele mai vechi prezențe de pe micile ecrane, lucrând la Pro TV încă de la vârsta 22 de ani. Chiar dacă anii au trecut, vedeta pare că a rămas neschimbată, iar silueta de care se bucură și astăzi este una impecabilă. Celebra prezentatoare TV se mândrește cu fizicul ei de invidiat în toate vacanțele exotice în care merge, pozând mereu în costum de baie. Într-un interviu acordat pentru Spectacola, vedeta de la Pro TV ne-a dezvăluit și care este secretul acestei siluete. Chiar dacă mărturisește faptul că nu are cele mai perfecte măsuri, Corina Caragea spune totuși că face eforturi destul de mari pentru a-și menține greutatea constantă, iar sportul este un factor decisiv în această reușită..

"Mă simt minunat, cred că asta e cheia. Deși nu am măsurile ideale, sunt împăcată cu oglinda. Fac echilibristică între antrenamentele la sală, de trei ori pe săptămână și pâinea caldă sau tiramisu în fața cărora nu pot rezista. Mănânc orice am poftă, dar nu fără oprire, ci cât să nu am frustrări, dar asta pentru că muncesc apoi în sala de sport. Slavă Domnului că nu știu și nu mă dau în vânt după gătit, că altfel... cine știe cum arătam.", a declarat Corina Caragea, în exclusivitate pentru Spectacola.

Corina Caragea lucrează de 16 ani la Pro TV

Chiar dacă are una dintre cele mai longevive cariere din televiziune, vedeta spune că niciodată nu și-a imaginat că va ajunge aici.

"Eu nu îmi imaginam sau plănuiam la 22 de ani că voi lucra măcar la PROTV, deși mă uitam fascinată la cei care aveau să îmi devină colegi, dar se pare că Dumnezeu a avut alte planuri cu mine, mult mai bune decât îndrăzneam eu să visez. Chiar planuri pe termen lung. Deși pentru nimic nu cred că există o rețetă universal valabilă la noi toți, în cazul meu a funcționat probabil educația, faptul că mi-am făcut treaba cu seriozitate și pasiune și astfel nu am simțit că vin la muncă. Uite așa au trecut 16 ani ca 16 zile.", ne-a spus ea.

Regretul Corinei Caragea, după 17 ani la Pro TV. Ce meserie și-ar fi dorit vedeta să mai urmeze: ”Formatul de sport nu permite multe”

Care este succesul, în viziunea Corinei Caragea

Prezentatoarea știrilor din sport le-a dat și un sfat celor ce aspiră la succes. În viziunea ei, orice carieră în acest domeniu ar trebui să înceapă de jos, și nu de sus, cum visează foarte mulți.

"Să nu alerge după el. Am observat că mulți vor să urce pe scara carierei sărind mai multe trepte deodată. Ei văd numai vârful, nu și drumul până acolo, care uneori nu e ușor. Însă dacă îți dorești să faci această meserie, ca în oricare alta, de fapt, îți place și simți că e pentru tine, nu vei simți ca o povară nicio treaptă în timp ce urci. De asemenea, să îți respecți colegii și telespectatorii, să știi să joci toate rolurile dintr-o redacție la nevoie și să nu îți pierzi curiozitatea.", a mai spus ea.

Corina Caragea, apariție incendiară pe plaja din Valencia. Cum arată prezentatoarea TV în costum de baie

Cine o inspiră pe vedetă

Chiar dacă ea însăși este o reală sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri, Corina Caragea ne-a dezvăluit faptul că, la rândul ei, se lasă inspirată de diferite persoane.

"Sunt mai multe persoane, pe diverse domenii. Sunt sportivi pe care îi admir pentru drumul lor schițat deseori în copilărie, în praful de pe uliță, desculți, sunt oameni de afaceri pentru sclipirea și curajul lor, artiști de la care aș vrea să fur o fărâmă de talent, dar nu pot, așa că mă bucur de ce ne oferă la fiecare spectacol sau emisiune, oameni simpli a căror poveste m-a adus cu picioarele pe pământ și m-a lăsat mută, atunci când i-am întâlnit în diverse ocazii în care mi-am folosit celebritatea ca să mișc mulțimi să facă bine, fiecare câte puțin, puternici împreună. Să îi nominalizez ar fi nedrept, plus că lista e mereu în curs de actualizare.", ne-a mai dezvăluit prezentatoarea TV.

Te-ar putea interesa și: Salata SPECTACOLA. L-am inspirat pe Chef Salvo Lo Castro să creeze o rețetă specială de vară / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel