Bianca Drăgușanu, o femeie de afaceri de succes: "Am zile când mănânc în mașină". Ce spune vedeta despre proiectele din Dubai

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a povestit despre afacerile pe care plănuiește să le demareze în Dubai și despre ce sacrificii presupune această viață.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute și mediatizate prezențe feminine din lumea mondenă. Totuși, chiar dacă oamenii îi cunosc această latură de divă, blondina spune că, de fapt, este o persoană sensibilă și foarte sufletistă.

„Cred că se știe aproape totul despre mine. Ce s-ar putea să nu se știe este că eu sunt un om foarte bun, foarte sincer, foarte loial, foarte corect, foarte amuzant. Și că de multe ori, chiar dacă țin eticheta asta de femeie fatală, „the diva”, și divele mai plâng câteodată. Dar ăla pentru care plâng trebuie să fie mega important și prețios. După cum se vede n-am mai plâns de mult. Mi-e dor”, a mărturisit Bianca pentru EGO.ro.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament în Dubai

Vedeta povestea recent în cadrul unei emisiuni cum a ajuns să-și cumpere un apartament în Dubai, din cauza unei experiențe neplăcute prin care trecea. Acum, aceasta spune că locuința luxoasă este aproape gata, însă scopul principal pentru care l-a cumpărat este tot de a produce bani prin intermediul lui.

„Am fost în Dubai, am vizitat apartamentul, o să fie gata în decembrie. Atunci o să primesc cheile. De Revelion o să fiu acolo. O să fie și casă de vacanță, dar mai mult o să-l închiriez. Facem bani. Banii vin la mine, nu pleacă. Anul acesta am de gând să o țin dintr-o vacanță în altă vacanță. În fiecare weekend vreau să fiu plecată numai în vacanțe”, a mai povestit Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu, noi intervenții estetice. La ce proceduri a apelat blondina: „O să fiu ca Angelina Jolie”

Ce spune vedeta despre relația pe care o are cu fiica ei

Bianca Drăgușanu are o relație perfectă cu fiica ei, cele două fiind extrem de apropiate. Aceasta spune că a dat-o deja pe Sofia la diferite cursuri artistice sau sportive, pentru a-și descoperi cât mai multe talente.

„Voi ține întotdeauna pasul cu ea pentru că sunt mama ei și pentru că este copilul meu pe care și  de care o să am grijă atât timp cât trăiesc. Și cu activitățile încerc să țin pasul. Acum va face niște cursuri de pictură, le începe la mijlocul lunii iunie, și de înot. Vreau să învețe să înoate că nu știe deocamdată”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu plănuiește să-și mute afacerea în Dubai

Chiar dacă de pe rețelele de socializare, viața Biancăi Drăgușanu pare una perfectă, fiind caracterizată mereu de lux, vedeta spune că nu este deloc așa. Deși, într-adevăr, diva are zile când se răsfață pe deplin, aceasta spune că există și foarte multe momente în care nu are timp nici să servească masa, fiind implicată în totalitate în afacerile pe care le conduce.

„În curând o să-mi mut și afacerea cu haine în Dubai. Am pornit niște demersuri, am niște cunoștințe și am început să mă interesez. Îmi doresc asta foarte mult și voi reuși.

Chiar dacă viața mea pare așa ca din filme și că o ard numai pe lux și opulență, eu am zile când mănânc în mașină. Am zile când nu mănânc deloc sau mănânc pe fugă, sau am zile când mănânc de trei ori pe zi la restaurant.”, a mai adăugat ea.

Victor Slav, un tată răbdător: „N-am scăpat de fundițe și clame”. Vedeta încearcă să țină pasul cu fiica Biancăi Drăgușanu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel