Pentru ce sumă ar accepta Bianca Drăgușanu să participe la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”: Am încasat 100.000 de euro din videochat

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu a dezvăluit pentru ce sumă de bani ar accepta să participe la un show de supraviețuire.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai populare persoane publice din țara noastră. Și, tocmai din acest motiv, cine vrea să-și asocieze imaginea cu vedeta, trebuie să plătească foarte bine. Aceeași regulă este și pentru reality show-rile care vor ca blondina să participe în cadrul lor. Așadar, într-un interviu recent, vedeta a dezvăluit faptul că a primit propunerea de a merge în cadrul emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va începe în curând pe Pro TV, dar nu a acceptat, fiind prea puțini bani în joc. De asemenea, și sora ei a fost contactată de producătorii emisiunii, însă și aceasta a refuzat propunerea.

„De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi? Am încasat 100.000 de euro din videochat. Nu am făcut nimic. Stau pozele mele pe niște stâlpi și mi-au intrat banii în cont.

Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ea a fost acum doua luni la ei. Au vrut-o cei de la Pro TV. Le-a plăcut mult de ea, dar i-a refuzat.”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă

Cu cât a fost plătită Bianca Drăgușanu când a participat la Asia Express

Chiar dacă acum refuză cu înverșunarea participarea în cadrul unui concurs de supraviețuire, în trecut blondina a făcut echipă cu sora sa în cadrul competiției de pe Antena 1. Totuși, chiar dacă atunci a fost plătită foarte bine, aceasta mărturisește că tot nu  reușit să facă față probelor fizice și a plecat acasă la scurt timp după începerea emisiunii.

„Am avut 100.000 de la Asia Express și nu am rezistat, le-am spus: luați-vă banii și lăsați-mă! Am plecat acasă după o săptămână.

Dacă mă vedeți la Sunt celebru, scoate-mă de aici, să știți sigur că am luat un milion două sute de mii… Ca să estimez așa, poate, pentru un milion de euro mă mai gândesc dacă merg. Altfel, niciodată!“, a încheiat Bianca.

Victor Slav, un tată răbdător: „N-am scăpat de fundițe și clame”. Vedeta încearcă să țină pasul cu fiica Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, o femeie de afaceri de succes

Pe lângă veniturile extrem de mare pe care însăși vedeta recunoaște că le face din diferite campanii, aceasta este și o femeie de afaceri de succes, implicându-se 100% în tot ceea ce deține. În acest sens, aceasta a mărturisit faptul că sunt zile în care nici nu are timp să mănânce, din cauza faptului că este mereu pe fugă și extrem de ocupată.

„În curând o să-mi mut și afacerea cu haine în Dubai. Am pornit niște demersuri, am niște cunoștințe și am început să mă interesez. Îmi doresc asta foarte mult și voi reuși.

Chiar dacă viața mea pare așa ca din filme și că o ard numai pe lux și opulență, eu am zile când mănânc în mașină. Am zile când nu mănânc deloc sau mănânc pe fugă, sau am zile când mănânc de trei ori pe zi la restaurant.”, a declarat vedeta pentru ego.ro

Ce își dorește fiica Biancăi Drăgușanu să facă atunci când va crește mare. Vedeta a rămas fără cuvinte



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel