Cum se implică Răzvan Simion în viața sentimentală a fiicei lui: ”O să fac ca toți...”

Data publicării:
Sursa foto: Răzvan Simion, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Simion, Instagram

Răzvan Simion a vorbit despre viața de tată și despre cum se înțelege cu fiica lui, care este în pragul majoratului.

Răzvan Simion este un tată mândru a doi copii: Ianca și Tudor. Dacă băiatul mai are până să atingă vârsta majoratului, fiica sa este din ce în ce mai aproape de acest pas. Mai mult, Ianca este deja implicată și într-o poveste de dragoste serioasă și, chiar dacă toată lumea se aștepta ca colegul de platou a lui Dani Oțil să nu vadă cu ochi prea buni acest lucru, Răzvan Simion spune că a reacționat mai bine decât se aștepta, când a auzit vestea cea mare.

„Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei.

Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm”, a povestit Răzvan Simion pentru EGO.ro.


Alex Velea, umilit în direct de Dani Oțil. Ce a spus prezentatorul Tv despre artist: ”E clar că...”

Răzvan își propune să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi

Și, pentru a profita cât mai mult timp de compania copiilor lui, Răzvan spune că luna august și-a rezervat-o în totalitate pentru cei doi.

„Tot mersul ăsta al lucrurilor îmi pare într-un firesc pe care nu-l bănuiam despre mine pentru că știu cum făceam cu sora mea. Dar e interesant. Cresc și să vedem acum cum își iau zborul, care pe unde. Așa că august este luna noastră. De aceea nici nu luăm evenimente, nici nu facem alte proiecte de TV sau de alt gen, ci ne ducem să ne spălăm creierii”, a mai spus Răzvan.

Timpul nu și-a pus amprenta asupra aspectului fizic al lui Răzvan Simion

Chiar dacă fiica sa împlinește în curând 18 ani, Răzvan Simion pare că rămâne neschimbat. Pe seama acestui lucru, prezentatorul Tv a făcut chiar și o glumă.

„M-am chinuit să-mi las părul ăsta alb și barba. Că nu mă lua nimeni în serios. Când aveam părul ca pana corbului ziceam niște chestii super deștepte și nu mă lua nimeni în seamă. Acum zic niște porcării totale și toți se minunează”, a mai povestit prezentatorul matinalului de la Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit sursei citate. 

Răzvan Simion, dezvăluiri cutremurătoare despre ultima întâlnire cu Mădălina Manole: „Era de nerecunoscut”

Vedeta și-ar fi dorit să aibă talent la muzică

„Dacă m-ar întreba cineva ce talente aș fi vrut să am și nu le-am avut, nu le-am dobândit, cred că mi-ar fi plăcut să cânt ori cu vocea, ori la un instrument. Am ceva care zice că aș fi reușit, dar nu s-a întâmplat. Am luat niște ore de chitară, la un moment dat, pe la Reșița. Implică și o rutină, pe care nu am avut-o, ai mei necântând niciodată la nimic. Nu o să mă vezi niciodată decât pe partea asta de management, marketing”, a mai spus Răzvan.

Dani Oțil: ''Am fost la un pas de divorț aseară”. De unde a pornit cearta aprinsă cu soția sa: ”I-am spus adevărul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel