Dani Oțil: ''Am fost la un pas de divorț aseară”. De unde a pornit cearta aprinsă cu soția sa: ”I-am spus adevărul”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani
Descriere foto: Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil a avut o ceartă aprinsă cu soția sa, pe care a povestit-o în direct.

După cum și-a obișnuit deja fanii în fiecare ediție a emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a făcut din nou o mărturisire din viața personală. Dezvăluirea are legătură tot cu soția sa, Gabriela Prisăcariu, îndrăgitul prezentator mărturisind faptul că era pe cale să ajungă în pragul divorțului. Totul a pornit de la un film, pe care cei doi îl vizionau împreună. Aceștia au vrut să fie totul și mai dinamic, astfel încât s-au pus în pielea personajelor principale. Se pare totuși că Gabriela Prisăcariu nu a fost de acord cu viziunea lui Dani, motiv pentru care acesta își îndeamnă urmăritorii să fie foarte atenți, atunci când vine vorba despre întrebările capcană ale soțiilor.

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani., potrivit spynews.ro

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Dani Oțil vrea să-și facă amantă

În altă ediție recentă, colegul de platou al lui Răzvan Simion și-a exprimat dorința de a-și găsi o amantă. Mai mult, acesta spunea atunci că a discutat deja și cu soția sa, care s-a arătat a fi de acord, cu o condiție.

"Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(...)", a spus Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, potrivit spynews.

Dani Oțil caută disperat bonă pentru Tiago

Recent, Dani Oțil a făcut în direct un alt anunț, ce face referire la familia sa. Dacă inițial, fanii credeau că îndrăgitul prezentator glumește, acesta a clarificat ulterior situația, spunând faptul că vorbește cât se poate de serios. În stilul lui caracteristic, adică plin de umor, soțul Gabrielei Prisăcariu a spus faptul că cei doi sunt în căutare de bonă. Acest lucru nu este o noutate, pentru că frumoasa mămică a postat deja acest anunț, pe rețelele de socializare, cu câteva luni în urmă. În acest sens, Dani a ținut să precizeze faptul că au existat bone care au dorit să ocupe postul, însă, precum au venit, la fel de rede au și plecat.

”N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite, cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă, potrivit wowbiz.

Răzvan Simion l-a completat imediat pe Dani, spunând faptul că disperarea prezentatorului este reală, motiv pentru care a recurs chiar la un gest extrem.

”E atât de disperat, dacă i-a propus fiică-mii aseară.”, a subliniat și Răzvan Simion.

Dani Oțil, supărat pe soția sa: ”Nu era cazul, aveam alte cheltuieli”. Pe ce aruncă Gabriela Prisăcariu baniiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel