Cum se apără Simona Gherghe, după ce a fost acuzată că a jignit o concurentă „Mireasa”: „Replica a fost înțeleasă altfel decât am dorit!”

Data publicării:
Simona Gherghe, captură video Youtube
Descriere foto: Simona Gherghe, captură video Youtube

Simona Gherghe a clarificat situația, după ce a fost acuzată că a jignit o concurentă din casa „Mireasa”.

Simona Gherghe a stârnit un val de reacții negative, după ce a jignit involuntar o concurentă din casa „Mireasa.” Totul a pornit când respectiva fată încerca să-i explice prezentatoarei faptul că nu poate să acapareze frigiderul, întrucât mai trebuie să aibă acces și ceilalți concurenți la el. În replică, Simona Gherghe i-a spus faptul că nici nu ar putea intra în frigider, pentru că nu are cum, concurenta având forme ceva mai proeminente. După ce și-a dat seama de gluma deplasată pe care a făcut-o, prezentatoarea a încercat să îndrepte lucrurile, dar fanii au taxat-o dur pentru cele spuse. Ba mai mult, unii i-au cerut acesteia chiar și demisia, întrucât aceștia susțin faptul că prezentatoarea nu este la prima abatere. 

„Sinceră să fiu, nu pot să mă bag în frigider, pentru că suntem toate la un loc”, a fost replica dată de concurentă.

„Pentru că nu încapi”, a completat-o imediat Simona Gherghe, după care a reacționat imediat: „Scuze, nimeni nu încape. A fost o glumă foarte proastă.”

VEZI și: Simona Gherghe, în doliu: „Mi se rupe sufletul. Nu avem curajul să le spunem la copii”

 

Chiar dacă spera ca această greșeală să fie trecută cu vederea, fanii au taxat-o imediat pe prezentatoare, pentru gestul făcut.

„Dacă zicea un concurent așa ceva, o lua razna cinstita Simona.”

„Uneori, chiar vorbești urât cu concurenții. Nu e ok.”

„O caracterizează ironia și umilirea concurenților.”

„Dacă ar fi prezentat în alte țări, și-ar fi pierdut locul de muncă.”

„Sunt multe cuvinte jignitoare spuse către concurenți. Trebuie schimbată prezentatoarea.”, au fost câteva dintre părerile fanilor, exprimate pe rețelele de socializare.

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV

Cum se apără Simona Gherghe, după ce a fost pusă la zid

După ce a văzut amploarea pe care a luat-o acest scandal, prezentatoarea a încercat să se apere. Aceasta spune astfel că nu a intenționat nicio clipă să spună ceea ce s-a înțeles pe post, ci, din contră, aceasta făcea referire strict la contextul în care se afla întregul dialog. De asemenea, Simona Gherghe spune că le oferă și copiilor ei o asemenea de educație, în care să nu judece oamenii, după anumite criterii fizice.

„A fost o glumă proastă, care nu avea nicio legătură cu greutatea vreunei persoane, ci cu o situație hilară evocată, dar mi-am dat seama că se poate interpreta așa și mi-am cerut scuze imediat. Nu după pauză, nu după 5 minute, ci instant! Înțeleg foarte bine că poți răni oameni chiar și fără intenție. Îmi educ copiii să nu țină cont de aspectul oamenilor și să înțeleagă că diversitatea este un lucru bun. Este una dintre primele și cele mai importante lecții pe care li le-am oferit. Cred că putem trăi într-o lume în care să nu fim niciodată judecați în funcție de corpul nostru, ci doar după merite reale.

Îmi cer încă o dată scuze dacă replică mea din cadrul emisiunii a fost înțeleasă altfel decât am dorit!” a declarat Simona Gherghe, în exclusivitate, pentru unica.
 

De la ce pornesc certurile dintre Simona Gherghe și soțul ei: ”Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience