Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV

Data publicării:

Fetița din imagine este astăzi una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România.

Fetița din imagine s-a născut pe 31 octombrie, 1977, în Iași.

A urmat cursurile Facultătii de Litere, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași, specializarea Franceză-Engleză.
Tot la Iași a făcut și primi pași în lumea media, la început, ca moderator Radio, urmând, cu pași mici da siguri, să își croiască drumul în televiziune.

După Radio Iași, a urmat proiectul TeleM, unde prezenta știrile zilei. Acela a fost punctul de afirmare al vedetei, care a fost rapid remarcată de televiziunile mari și cooptată în proiecte de amploare. 

 

La începutul anilor 2000 s-a mutat în București, unde a fost cooptată în echipa Antena 1 București, de aici începând, practic, ascensiunea carierei sale. 

În 2010, schimbă pupitrul știrilor pentru a prezenta una dintre cele mai populare emisiuni ale acelor vremuri: Acces Direct. Un proiect care se desfășura în jurul celor mai importante evenimente sociale, care prezintă culisele scandalurilor din lumea mondenă și nu numai. Zeci de invitați i-au trecut pragul și și-au spus poveștile, în direct. 

În prezent, este prezentatoarea emisiunii Mireasa, de la Antena 1. 

Dacă nu ați recunoscut-o deja, vă spunem noi cine este fetița din imagine: Simona Gherghe.

 

Simona Gherghe, dezvăluiri INEDITE despre ziua care i-a schimbat viața: ”Acum fix 20 de ani! Restul e istorie. Istoria a jumătate din viaţa mea"

Simona Gherghe a vorbit despre ziua în care viața ei s-a schimbat radical. 

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. La începutul anului, prezentatoarea TV le-a vorbit internauților despre ziua care i-a schimbat viața. 

"9 aprilie 2002. Am ajuns la Bucureşti, cu trenul de noapte. Aveam 23 de ani, eram cu tata, nu ştiam oraşul, căci ultima vizită aici fusese în decembrie 1989. Nu-mi amintesc dacă aveam emoţii, ştiu că mi-era somn. Am luat un taxi din gară, spre Băneasa. Ne-a plimbat mult, s-a prins că nu suntem de-ai locului, aşa că şoferul chiar s-a oferit s-o facă pe ghidul. Am ajuns în redacţia ştirilor, în mijlocul unui breaking news. Toată lumea era agitată, se vorbea mult, se gesticula, aveam senzaţia că toţi aleargă din montaj în redacţie.

Simona Gherghe: "Cred că nici n-am îndrăznit să respir"

Nu mai ştiu cine m-a preluat, cert e că am fost aşezată pe un scaun, în regie. Practic în inima transmisiunii. Pe monitoare, Sandra Stoicescu şi Radu Coşarca. Iar eu, la câţiva metri de ei. Cred că nici n-am îndrăznit să respir. Erau funeraliile Reginei Elisabeth (The Queen Mother). După ediţia specială, urma proba mea, în platoul Observatorului. Fusesem chemată de la Iaşi, unde eram corespondentul ştirilor, iar cei din redacţia de la Bucureşti căutau un prezentator-reporter. Aveam un sacou care stătea pe mine ca pe gard. I-am spune, acum, oversized… cert e că atunci nu era ce trebuia “pe sticlă”.

Sandra m-a luat de mână şi m-a dus în garderoba ei. Aşa am ajuns să dau proba în sacoul ei roşu, de care mulţi ani am pomenit. Câteva ore mai târziu, în aceeaşi redacţie, de la biroul Sandrei, căutam o chirie, undeva în Nord. De parcă aş fi ştiut cartierele… Tata mă aştepta vis-a-vis de Antenă, era pe vremuri o cofetărie. Să fi stat acolo vreo 12 ore. La capătul lor, eram angajata Observatorului. Ziua aceea avea să-mi schimbe viaţa.

Pe 15 aprilie 2002, am prezentat primul meu jurnal de ştiri, în direct, la Antena 1. Acum fix 20 de ani! Restul e istorie. Istoria a jumătate din viaţa mea", a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel