Cum se apără Cristian Boureanu, după ce a fost prins băut la volan: „Eu mănânc de post. Ca dovadă că nu am băut...”

Data publicării:
Sursă foto: Cristi Boureanu, Facebook
Descriere foto: Sursă foto: Cristi Boureanu, Facebook

Cristian Boreanu a oferit primele declarații, după ce polițiștii l-au prins cu alcool la volan.

Cristian Boureanu este din nou în atenția tuturor, după ce a fost prin băut la volan, în timp ce se afla pe șoseaua DN 1. Afaceristul a fost deja sancționat, iar alcoolemia sa era de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest sens, acesta spune că a cerut probe de sânge, întrucât alcoolemia nu ar fi rezultatul consumului de băuturi alcoolice, ci ar avea la bază alți factori, susține el. 

‘Ca dovadă că nu am băut, m-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea, şi am mers la spital, unde mi s-au recoltat probe biologice. Sper să iasă 0.0. Mi s-a spus că este foarte posibil la 0.11 să iasă 0.0. Nu eram inconştient, dacă ştiam că am băut, să mai pierd încă două ore să mă duc până la Sinaia, la spital, ca să îmi colecteze probe biologice. Se întâmplă, nu am făcut nimic grav. Asta este. Poliţiştii au fost foarte ok. Viaţa merge mai departe.”, a declarat Cristian Boureanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Întrebarea pusă de Denise Rifai, care l-a enervat pe Cristian Boureanu: „Sunteți sigură? Cine își asumă aceste declarații?”

Cum se apără Cristian Boureanu

În apărarea lui, Cristian Boureanu spune că nu s-ar urca niciodată băut la volan, iar cei care îl cunosc știu foarte bine acest amănunt. Acesta crede că faptul că nu a mâncat suficient i-a permis alcoolului consumat cu o seară înainte să rămână în aerul expirat.

‘‘Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Institutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16:30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan. Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie.”, a declarat Cristian Boureanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Citește și: Cristian Boureanu, înșelat de Valentina Pelinel. Cum și-a dat seama fostul politician: "Eu eram amic cu Cristi Borcea"

Ce pedeapsă a primit fostul deputat

Până își dovedește nevinovăția, Cristian Boreanu a fost nevoit să achite suma de 2.175 de lei, însă i-a fost suspendat și permisul de conducere timp de 150 de zile. 

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul solicitând recoltare de probe biologice de sânge. În cauză, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 150 de zile”, a precizat Poliția, potrivit DC News

Te-ar putea interesa și: Cristi Boureanu RUPE tăcerea. Fostul politician a fost înșelat cu nașul de cununie: „Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel