Cristi Boureanu RUPE tăcerea. Fostul politician a fost înșelat cu nașul de cununie: „Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn”

Data publicării:
Sursă foto: Cristi Boureanu, Facebook
Descriere foto: Sursă foto: Cristi Boureanu, Facebook

Cristi Boureanu a vorbit despre infidelitățiile fostei sale soții. 

Cristi Boureanu a fost invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit despre divorțul de fosta soție, Irina. Fostul politician a povestit că femeia l-a înselat chiar cu nașul de cununie, Sebastian Vlădescu. La începutul anilor 2000, Cristi Boureanu și soția sa, Irina, își uneau destinele în fața lui Dumnezeu. Trei ani mai târziu, cei doi au ajuns la divorț, după ce nașul i-a dezvăluit, la o cafea, că nevasta politicianului îi era amantă. 

„M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat, eram așa, stăteam și după mi-a zis > I-am zis că >. M-am ridicat și am plecat. Pe drum m-am dus pe jos acasă. Am zis că nu are rost să mă urc la volan pentru că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut. M-am lăsat de cafea. Mi-am zis că cinci ani îmi iau o pauză de la cafea”, a spus Cristi Boureanu în cadrul unui podcast. 

Cristi Boureanu, înșelat cu nașul de cununie: „Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn”

Cristi Boureanu a povestit, în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță, că și-a dat seama că soția sa îl înșeală, datorită comportamentului său. 

„Hai să spunem așa, de fiecare dată când, în spatele cortinei, relația începea să se destrame, eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. (…) Oamenii încep întotdeauna să se certe și nu știu de ce și toată logica spune >Unul dintre ei știe, în spate, de ce se întâmplă chestia asta”, a dezvăluit Cristi Boureanu.

Monica Tatoiu a RUPT prietenia cu Cristian Boureanu

Monica Tatoiu și Cristian Boureanu erau prieteni buni. Cearta dintre cei doi ar fi pornit după ce vedeta a făcut câteva afirmații vizavi de iubitele mai tinere ale fostului deputat. Cristian Boureanu i-ar fi spus Monicăi Tatoiu că se bagă acolo unde nu trebuie, mai ales că partenera politicianului era în vârstă de doar 24 de ani. Monica Tatoiu i-a șters numărul de telefon al lui Cristi Boureanu.


„Am să spun o chestie. Cristi Boureanu nu mai are telefonul meu în agendă. Eu am comandat. Chestia asta… Nu e copilul meu! Nu îmi permit să hotărăsc alegerile fiului meu. Fiecare cum își așterne, așa doarme. M-a supărat reacția după ce a apărut o chestie la voi, la WOWbiz și a zis că… Eu nu am nevoie de prieteni! Eu am 5 pisici și pe Tatoiu. Fiul meu… mai așa. M-a acuzat că mă bag unde nu-mi fierbe oala și probabil că are dreptate. Ce am eu treabă cu ce face el? Măcar fiul meu să se deștepte. E cam necopt la 28 de ani”, a declarat Monica Tatoiu la „Teo Show”.


După despărțirea de Laura Dincă, fostul politician și-ar fi găsit fericirea în brațele Cristinei Belciu, o bloggeriță cu 25 de ani mai tânără decât el. Monica Tatoiu a punctat că diferențele prea mari de vârstă nu îi vor aduce fericirea fostului deputat. 


„Fata aia era cu vreo 20 și ceva de ani mai mică. Cum poate să reziste o astfel de relație?! Erau două lumi diferite.


(...) În momentul în care faci parte dintr-un anumit grup social și o aduci pe <<piți>> pe post de animal de companie, la un moment dat mușcă proprietarul. Bărbații cred că, la o anumită vârstă, dacă își iau un animal de companie tânăr, își păstrează vârsta. Fals! Creierul se atrofiază! Creierul poate să determine sexul să se mențină, sexul nu poate să determine creierul să se mențină. Asta este explicația tuturor acestor ruperi”, spunea vedeta pentru WOWbiz.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel