Cristian Boureanu, înșelat de Valentina Pelinel. Cum și-a dat seama fostul politician: "Eu eram amic cu Cristi Borcea"

Captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acasă la Măruță

Cristian Boureanu a vorbit despre cum a aflat faptul că Valentina Pelinel îl înșela cu Cristi Borcea.

Cristiam Boureanu a fost invitatul lui Cătălin Măruță în podcastul de pe Youtube. Acesta a dezvăluit aici cum a fost înșelat de Valentina Pelinel cu Cristi Borcea. În timpul căsniciei pe care a avut-o cu blondina nu a știut acest lucru, afând abia după ce divorțul s-a pronunțat. Totuși, Cristian Boureanu spune că au existat niște semne, care, la un moment dat, i-au trezit suspiciuni.

"Relația cu Valentina am privit-o ca pe o poveste din facultate. Ai o iubită în facultate, stai niște ani cu ea, adevărat, cu niște investiții comune, o căsnicie, iar în final ea a ales. Pe Valentina am agățat-i într-un bar. Venise pentru trei zile în România, ea locuia la New York și apoi ne-am și căsătorit. Am divorțat în 2013. Hai să spunem că ea a luat o decizie, eu am aflat după divorț, deci am dormit liniștit. Eu eram amic cu Cristi Borcea, dar prefer să-i las pe ei să vorbească.", a dezvăluit Cristian Boureanu în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

"Valentina  a decis să ne despărțim"

Mai mult, acesta spune că el și Valentina Pelinel erau două persoane extrem de diferite, acest lucru contribuind la ruptura ce avea să vină mai târziu. Blondina își dorea să meargă mereu în locurile liniștite, unde mergea și Cristi Borea, în timp ce Boureanu era adeptul senzațiilor tari și al destinațiilor de vacanță pline de activități. 

"Eu cu Cristi Borcea ne-am întâlnit întâmplător. Eram pe plajă în Miami, a venit iubita lui de atunci, m-a văzut, am stat la masă și eu am decis să plec în Puerto Rico, cu Valentina. A vrut să vină și el. Eu atunci țin minte că i-am zis Valentinei: Vezi că ăsta vrea să te... și nevasta lui se dă la mine. Ea mi-a zis că nu există. Cristi nu e neapărat frumos, dar spune mereu ce vrea să audă femeia, eu nu fac niciodată asta. N-am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu, că undeva prin 2011 ei au început să aibă o relație. Apăruseră niște rupturi între noi, de asta ne-am despărțit. Mergeam în direcții diferite noi. Aveam reproșuri că nu merg în vacanțe unde merg alții, după am aflat care e motivul. Valentina  a decis să ne despărțim. Acum dacă ne vedem în public ne salutăm și cu Cristi mă salut. Valentina e o femeie liniștită, mie îmi place viața. Lui Cristi Borcea i-am trimis o sticlă să-i mulțumesc, așa am făcut și cu Sebastian. Valentina știa povestea și s-a enervat.", a mai spus el.

Cristi Boureanu RUPE tăcerea. Fostul politician a fost înșelat cu nașul de cununie: „Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn”

Ce spune Cristian Boureanu despre relația cu Laura Dincă

În momentul în care a decis să formeze o relația cu Laura Dincă, Cristian Boureanu a fost judecat de toată lumea, inclusiv de familia sa. Fata avea 18 ani când ei s-au întâlnit, motiv pentru care toată lumea o asocia cu fiica sa. Fostul politician spune însă că Laura a fost fix caracterul care i-a lipsit în cealaltă relație, pentru aceasta mai având încă și sentimente.

"Cu Laura am avut o relație superbă pentru șase ani și ceva, ea avea 18 ani când am cunoscut-o și toate lumea vorbea atunci. Era atâta ură. Și acum mai am sentimente pentru ea. Eu întotdeauna am încercat să iau partea bună de la viață. Laura era ceva ce lipsise în relația cealaltă.", a mai spus Cristian Boureanu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 14 iun 2022, 07:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience