Cum să mănânci de toate fără să te îngrași. Patru trucuri care activează metabolismul

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Cum sa mănânci de toate fără să te îngrași este întrebarea pe care și-o pun toate femeile. 

Mănânc și nu mă îngraș, spun unele doamne. Fenomenul este de neînțeles pentru restul.  Să fie din cauza metabolismului accelerat sau poate din cauza genelor? Cum poți slăbi fără dietă? Pentru a înțelege acest lucru, trebuie să vorbim despre mecanismele organismului.

Ce trebuie să facă o persoană ca să nu se îngrașe? Desigur, este necesar un metabolism bun, care va asigura funcționarea coordonată a tuturor sistemelor organismului: limfatic, hormonal, nervos, circulator, muscular și musculo-scheletic. Pentru ca o persoană să nu se îngrașe, iar apa sau grăsimea să nu stagneze, este necesar un metabolism celular bun, care depinde de activitatea întregului organism.

Poți accelera metabolismul cu ajutorul sportului și a exercițiilor de respirație adecvate. Datorită lor, grăsimea nu se va acumula și nu vei avea nevoie de diete. 

Sistemul muscular slab nu creează o rezistență adecvată și un masaj visceral al organelor interne. Sportul și respirația corectă, din punct de vedere biologic, îmbunătățesc elasticitatea musculară și promovează masajul organelor interne. Exercițiile fizice regulate ajută la producerea hormonului de sațietate - leptina. De asemenea, exercițiile fizice activează și restabilesc funcționarea sistemului muscular, care la rândul său, ajută sistemul limfatic. Datorită muncii mușchilor, limfa se mișcă în sus. Iar funcționarea proastă a sistemului limfatic duce la faptul că toate deșeurile celulelor rămân în organism, ceea ce crește sarcina asupra ficatului, a intestinelor și a rinichilor.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel