Cum să dai "șunculița" pe "mușchiuleț". Cel mai bun sport care topește grăsimea. Lygia Alexandrescu: Asta e una dintre greșeli

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Care e cel mai bun truc să slăbești și ce să faci dacă vrei să pui mușchi pe tine. Care e cel mai bun sport care te ajută să dai joc grăsimea.

"Dacă ne referim la sălile de fitness, de mișcare, aerobic, culturism, vor fi chiar decontate sau vor putea să le deducă fiscal angajatorii. În cât timp ar trebui să parcurcă, natural, etapele, de la tipul slăbănog cu ochelari până la cel fioros cu muschi... dacă nu ar folosi aceste stimulente?", a întrebat Val Vâlcu.

"Totul trebuie să înceapă cu un set de analize. Se merge la sală, se cumpără după ureche suplimente care nu au nicio legătură cu starea de sănătate.

În mod natural, durează. Constant, lucrând de cel puțin 3 ori pe săptămână, măcar o oră dacă ne referim la masă musculară, efort mixt, aerob, anaerob și apoi constant anaerob, adică de dezvoltare a fibrei musculare albe, cele care se vede masivă pe corp, atunci vorbim de 6 - 9 luni de efort constant. Lucru care nu e așa de rău până la urmă, pentru că dacă vorbim de tipul slăbănog, atunci vorbim și de ceva ereditar, și o genă de a fi cu o masă musculară mai redusă. Dar lucrurile se pot corecta constant, se întâmplă în timp.

 

Din păcate oamenii vor repede și atunci apelează la metodele care nu au rezultate pe termen lung, clar!", a declarat Lygia Alexandrescu, nutriționist acreditat de Comitetul Internațional Olimpic.

"Dacă în generația mea într-o școală era un gras, acum era un singur slab. Restul toți erau plinuți, băieți, fete", a remarcat Val Vâlcu, fiind completat de medicul nutriționist Lygia Alexandrescu care a spus că: "Sedentarismul, stilul de viață și mâncatul din pachețel duc la asta".

Ce să faci dacă vrei să dai șunculița pe mușchiuleț. Cum trebuie să procedeze băieții care vor asta

 

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel