Cum s-a refăcut Laura Cosoi după naștere: ”Sunt destul de dureroase”. Unde va avea loc botezul Larei

Data publicării:

Laura Cosoi a devenit de curând mamă pentru a treia oară, dar se simte mai bine ca niciodată, recuperarea de după naștere fiind extrem de rapidă.

Laura Cosoi a devenit de curând mămică pentru a treia oară, iar de atunci vedeta este mai împlinită ca niciodată. Chiar dacă familia actriței a devenit mai numeroasă, aceasta spune că nu au avut loc schimbări prea mari deocamdată în casa lor.

“Abia a trecut o săptămână, nu s-au schimbat foarte multe. Sunt mai mult cu cea mică pentru că alăptez. Este normal, este dependentă de mine, dar în rest suntem în grafic, ca să zic așa. Nu au apărut mari schimbări deocamdată.”,a spus Laura Cosoi potrivit ego.ro.

Cum au primit-o cele două fete ale Laurei Cosoi pe noua membră a familiei

Chiar dacă sunt destul de mici și ele, celelalte două fiice ale artistei au fost foarte bucuroase să afle că vor mai avea încă o parteneră de joacă, iar primirea acasă a nou-născutei a fost una pe măsură. De asemenea, Laura Cosoi a dezvăluit care sunt activitățile pe care le face întotdeauna cu familia ei.

“S-au bucurat, a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică. Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele. Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Cum se simte Laura Cosoi după a treia naștere

Deși a trecut abia o săptămână de când a dat naștere pentru a treia oară, Laura Cosoi se simte foarte bine și, spune ea, și-a reluat activitățile normale la scurt timp după ce a adus-o pe lume pe Lara.

“Extraordinar de bine mă simt, sunt într-o formă foarte bună în sensul că a fost ușor. Mi-am revenit repede după naștere. La o oră după ce am născut mi-am reluat viața. A fost foarte rapid, nu am avut niciun fel de repercusiuni. Doar contracții am avut pentru că alăptam. Ele sunt destul de dureroase, la fel ca cele de travaliu, rămân câteva zile după ce naști și când alăptezi. Dar acestea au fost de fiecare dată.”, a continuat ea.

Unde va avea loc botezul Larei

Când vine vorba despre botezul celei mici, Laura Cosoi spune că vrea să păstreze aceleași tradiții ca și la celelalte două fete. Așadar, acesta nu va avea loc în București, ci în locul în care au fost creștinate Rita și  Vera, întrucât artista nu vrea să facă niciun fel de diferență, în ceea ce le privește pe cele trei fiice ale ei.

“Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri.”, a mai spus artista.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu trec niciodată peste o tradiție. Ce spune ”Zâna” despre căsătorie: ”Sunt fericită”

Mihai Morar, dezamăgit de mizeria găsită într-un parc celebru din București: ”N-am văzut niciun oraș la fel de murdar” FOTO

Ce sacrificii ar putea face Anca Dumitra pentru un rol: „Mi-ar fi foarte ușor”. Actrița a recunoscut



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel