Ce sacrificii ar putea face Anca Dumitra pentru un rol: „Mi-ar fi foarte ușor”. Actrița a recunoscut

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anca Dumitra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Dumitra, Instagram

Anca Dumitra a dezvăluit ce sacrificii ar putea face pentru actorie.

Anca Dumitra, cunoscută drept Geanina din Las Fierbinți, a devenit atât de îndrăgită de public prin prisma serialului de pe Pro TV. Chiar dacă pe micile ecrane este lipsită de inhibiții și extrem de dezinvoltă, în viața de zi cu zi artista este total opusă. De asemenea, aceasta nu se încadrează în rândul persoanelor publice foarte expuse, trăindu-și viața departe de lumina reflectoarelor.

„Sunt mai discretă, așa. Recunosc că nu am participat de foarte multe ori la astfel de evenimente. Sunt interesante și cum ar veni am pus o rochiță foarte frumoasă, m-am străduit cu un machiaj realizat de o prietenă foarte bună și uite că am ieșit în seara asta.

„Eu sper ca până acum să nu mă fi încurcat această timiditate sau bun-simț, așa cum îi spui. Sper să nu mă încurce și sper, din contră, să descurce într-un fel mai bun lucrurile”., a declarat Anca Dumitra pentru EGO.ro.

Anca Dumitra iubește provocările, când vine vorba despre actorie

Actrița este atât de pasionată de tot ceea ce face, încât spune că-și dorește să aibă proiecte cât mai diverse, care să o pună în ipostaze diferite față de cine este ea cu adevărat.

„Îmi place să joc tot ce e diferit de mine. Îmi place munca mea foarte mult, profesia mea și îmi doresc tot felul de proiecte, teatrale, cinematografice desăvârșite”, a mai spus actrița.

Ce ar putea face ”Geanina” din Las Fierbinți pentru un rol

Anca Dumitra se declară a fi o persoană foarte pofticioasă, astfel încât că nu i-ar fi deloc greu să se îngrașe pentru un rol. De asemenea, aceasta recunoaște faptul că ar trebui să înceapă să meargă la sala, pentru că gena nu te mai ajută de la o vârstă.

„Mi-ar fi foarte ușor să mă îngraș pentru un rol. Eu mănânc foarte mult. Sunt foarte pofticioasă. Adică dacă în momentul ăsta aș vedea pe cineva că mănâncă ceva eu aș pofti. Așa sunt. Pentru moment, cred că m-a ajutat gena, dar de aici încolo nu mai bag mâna în foc. De acum înainte cred că ar trebui să mă duc și eu un pic la sport”, a mai povestit actrița.

Anca Dumitra și-a dorit din copilărie să devină actriță

Actrița Anca Dumitra a dezvăluit, la Interviurile Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ionță, de ce a ales să fie actriță și cine i-a insuflat această pasiune pentru teatru.

„Nu as ști să spun un moment determinant în ideea asta a mea de a urmări profesia asta, de a încerca să practic și să profesez. Ideea e că ce îmi aduc aminte cu acuratețe este că atunci când eram micuță era Dallas la televizor, mama îmi citea fiind foarte micuță nu știam să citesc și probabil că toate poveștile că sunt oameni care dau viață personajelor, că de fapt pe ei nu îi cheamă Bobby și Pamela, îi cheamă altfel. Probabil că s-au tot creat povești în imaginația mea și dincolo de ea încât să spun de micuță că asta vreau să fac, să mă fac actriță. Dar ceva, nu știu, acolo sus m-a ghidat foarte frumos și mi-a fost de ajutor încât să vină spre mine exact ceea ce trebuie cât să mă apuc de profesia asta și să pot să o practic”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience