Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu nu trec niciodată peste o tradiție. Ce spune ”Zâna” despre căsătorie: ”Sunt fericită”

Data publicării:

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu și a dezvăluit când au de gând cei doi să pășească în fața altarului.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt într-o relație de 5 ani de zile, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Chiar dacă nu și-a expus niciodată excesiv relația, în fața camerelor de filmat sau pe rețelele de socializare, Andreea Marin se declară a fi mai împlinită și fericită ca niciodată, lucru care se poate vedea și pe fața vedetei, care radiază de fericire. Deși toată lumea este acum curioasă de momentul în care cei doi vor păși în fața altarului, celebra prezentatoare TV nu vrea să dea prea multe detalii din casă, dorindu-și intimitate în continuare.

”Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa.”, a declarat Andreea Marin potrivit viva.

Ce spune Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu

Chiar dacă programele încărcate ale amândurora nu le permit să fie în permanență unul lângă celălalt, Andreea Marin spune că în momentele cele mai importante își găsesc întotdeauna timp să se sprijine reciproc.

„Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem.”, a continuat aceasta.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Andreea Marin / EXCLUSIV

Vacanțele în Italia, o tradiție pentru cei doi

Italia este țara în care cei doi îndrăgostiți au ales să-și petreacă cele mai importante momente din relație și tot acolo au călătorit și pentru prima dată, în calitate de cuplu. Din această cauză, cei doi se întorc în fiecare an în țara care le-a făcut povestea de dragoste să fie și mai frumoasă și le-a creat zeci de amintiri.

„Da, și anul acesta tot acolo vom sărbători ziua lui, este un moment din an important pentru noi, a devenit tradiție.”, a mai spus Andreea Marin pentru sursa citată.

Andreea Marin a plâns curând de fericire

Faptul că are o viață atât de frumoasă, plină de iubire, a emoționat-o recent pe Andreea Marin, care a și izbucnit în lacrimi.

„De curând. Sunt fericită să îi simt alături pe cei dragi mie, sănătoși. Oamenii dragi s-au împuținat pe Pământ pentru mine, mulți sunt în cer… Așa că simt altfel lucrurile…”, a încheiat aceasta.

Care este cel mai mare defect al Andreei Marin

Andreea Marin a recunoscut, în exclusivitate pentru Spectacola, care este cel mai mare defect al său. „Zâna surprizelor” a mărturisit că nu este un om perfect și are defecte, însă nu a avut nimeni de suferit din cauza acestora. Totodată, vedeta a precizat că unul dintre lucrurile care este perceput ca fiind un defect de cei din jur este că nu obosește și își duce treaba până la capăt, în comparație cu cei care nu țin pasul cu ea.

„Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar nu pot spune că sufăr sau fac pe cineva să sufere din pricina vreunui defect dezastruos pe care l-aș avea. Am defecte, nu sunt perfectă, sunt doar un om, însă niciunul nu este atât de important încât să deranjeze. De pildă, faptul că eu sunt un om cu o energie peste medie, care pare ca nu obosește și duce efortul până departe, e un defect pentru alții, care obosesc mult mai repede și nu pot ține pasul cu mine în anumite situații. Așadar, e subiectiv modul în care definim cuvântul "defect" uneori. ”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel