Mihai Morar, dezamăgit de mizeria găsită într-un parc celebru din București: ”N-am văzut niciun oraș la fel de murdar” FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Mihai Morar și-a exprimat dezamăgirea cu privire la un parc celebru din Capitală.

Mihai Morar a făcut un videoclip pe rețelele de socializare, unde își exprimă dezamăgirea față de Capitala României. În timp ce ar trebui să fie un exemplu pentru întreaga țară, îndrăgitul om de radio spune că este cel mai murdar oraș de la noi. Mai exact, lui Mihai Morar i-a atras atenția Parcul Cișmigiu, situat în centrul Bucureștiului, unde a ieșit la plimbare cu copiii săi. Nu doar lacul extrem de murdar l-a dezamăgit pe îndrăgitul om de radio, ci și aleile, băncile sau locul de joacă pentru copii.

„După 3000 de kilometri prin România, am ales să-mi scot copiii în parc, am ales Cișmigiul. În două săptămâni, în turneul Radio Aventura am văzut aproape toată țara, orașe mici, orașe mari, orașe bogate, orașe sărace, însă n-am văzut niciun oraș la fel de murdar cum e Bucureștiul, Parcul Cișmigiu. Așa arată un loc de joacă pentru copii, în timpul vacanței, așa arată lacul Cișmigiu în plină vară, așa arată aleile celui mai frumos parc din București și așa arată o bancă pentru îndrăgostiți. Cel mai bogat oraș al României este plin de sărăcie.”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar pe Facebook.

Ce spune Mihai Morar despre dorul de televiziune

Chiar dacă a plecat din televiziune de ceva timp, Mihai Morar spune că nu-i simte lipsa, pentru că mass media este acum sub diferite forme.

„Nu, așa cum radio nu e doar radio, nici televiziunea nu mai e doar pe televizor. Televiziunea e și online, e și aici, iar podcastul cumva este cea mai bună dovadă că nu mai există media clasică, că podcastul este și interviu de presă scrisă, e și radio – audio și este și televiziune – vizual.”, a declarat Mihai Morar pentur viva.

Mihai Morar a primit propuneri de a se întoarce în televiziune

Deși recunoaște faptul că a primit oferte de a se întoarce în televiziune, Mihai Morar nu este dispus să sacrifice radioul pentru asta.

„Am avut, nu în Asia neapărat. La Survivor nu, n-am primit. E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine, pentru că știe că în primul rând am trei copii acasă, am 5 emisiuni de dimineață de făcut de luni până vineri la radio și toată lumea știe, după 18 ani de matinal împreună cu Buzdugan, că nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul. Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta, numai de împlinire aș face-o.”, a continuat el.

Cum depășește acesta oboseala

„Da, normal că simt oboseala, că doar sunt om, nu sunt roboțel. Culmea, în diminețile alea când sunt mai obosit, atunci iese matinalul mai bine. Deci oboseala nu are legătură cu performanța neapărat, are legătură mai mult cu starea mea mentală. Nasol e când ești obosit și ieși din matinal și nu mai ai chef să faci nimic toată ziua, pentru că în radio intri într-o stare din asta de flux, când – o să zic cuvinte mari – nu îți mai aparții neapărat.

Mă trezesc la 4.30 -5.00, depinde când mă culc. În general, dacă nu îmi pun ceasul și sunt odihnit și dorm la ora rezonabilă, adica 10.00-11.00 seara, la 6.00 mă trezesc fără ceas. Așa mi se întâmplă în vacanță, de exemplu. În vacanță dacă apuc să mă odihnesc 3-4 zile după ce intru în concediu, mă trezesc fără ceas la 6.00 dimineața.”, a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel