Cum poți obține machiajul lui Jennifer Lopez, în doar cinci minute. Celebra cântăreață te învață pas cu pas

Data actualizării: | Data publicării:
Jennifer Lopez, captură video Instagram
Descriere foto: Jennifer Lopez, captură video Instagram

Jennifer Lopez a dezvăluit care sunt pașii pe care trebuie să-i îndeplinești, dacă vrei să ai un ten bronzat. 

Jennifer Lopez arată impecabil la fiecare apariție a ei, astfel încât vârsta rămâne doar la ea un număr ținut bine ascuns. Chiar dacă vedeta are în spate o echipă destul de mare care se ocupă de toate aparițiile sale, în același timp, aceasta deține câteva trucuri minune în materie de make up, care o ajută să arate mereu impecabil.

Pentru a le oferi și fanilor săi secretul, starul internațional a realizat un videoclip pe rețelele de socializare, acolo unde i-a învățat pas cu pas pe aceștia cum pot avea și ei acest look de invidiat. 

În scurtul videoclip, vedeta stă într-o baie de marmură albă imaculată, cu un halat alb subțire pe ea și părul dat pe spate, fiind complet nemachiată. 

„Mulți dintre voi m-ați întrebat care este secretul look-ului meu rapid de cinci minute. Ei bine, eu îl numesc „Bronx Goddess Glow”, a început să spune J.Lo în videoclip, după care a început să enumere de ce este nevoie pentru a reproduce acest look.

Te-ar putea interesa și: Cum se menține în formă Jennifer Lopez, la 53 de ani. Secretul inedit al artistei: „Este o parte foarte importantă din viața mea”

Care sunt pașii pe care trebuie să-i îndeplinești, pentru a avea un look ca Jennifer Lopez

Toată rutina de frumusețe este compusă din patru pași, iar primul este aplicarea unui ser de hidratare pe față și pe gât. 

După ce ai îndeplinit acest pas, este momentul să adaugi un plus de hidratare pe ochi, după cum spune chiar Jennifer Lopez.

După ce pielea este pregătită și hidratată, vedeta internațională își uniformizează tenul adăugând pe față o acoperire ușoară, pe care o aplică pe zonele de contur și, respectiv, de evidențiere. Toată imaginea este completată și de un luciu de buze discret, dar și de un mascara.

În final, chiar dacă acest lucru este opțional, îndrăgita artistă spune că imaginea ei nu ar putea fi completă fără cerceii mari și rotunzi, care sunt aproape nelipsiți de la urechile sale. 

Pe aceeași temă: Jennifer Lopez, dezvăluiri neașteptate: Am suferit atât de mult, atât de mulți ani

Cântăreața susține că nu este mereu bronzată

În timpul videoclipului, ea a abordat, de asemenea, unele concepții greșite care se fac adesea cu privire la pielea ei. Fanii cred că vedeta internațională este constant bronzată, ceea ce este fals, după cum spune chiar ea. Secretul stă în utilizarea produselor de make up potrivite, pe care aceasta tocmai le-a dezvăluit, dar și în aplicarea corectă a acestora. Pentru a fi sigură că nu greșești, poți urmări videoclipul pas cu pas realizat de Jennifer Lopez, unde aceasta a oferit și alte trucuri ce merită luate în considerare. 

"Cred că oamenii se gândesc la mine ca fiind bronzată mereu, adică că aș sta întotdeauna la soare și lucruri de genul ăsta. Am folosit autobronzante, bronzante și tot felul de lucruri de genul ăsta, dar nu stau la soare în fiecare zi", a mai spus Jennifer Lopez, conform People

Te-ar putea interesa și: Cum s-au reîntâlnit Jennifer Lopez și Ben Affleck, după despărțirea din 2004: „A fost o persoană foarte specială pentru mine întotdeauna”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel