Cum poți atrage mereu banii în portofelul tău. Lidia Fecioru: „Am făcut și eu asta. Apoi au tot venit bani”

Data publicării:

Lidia Fecioru a dezvăluit cum poți avea parte de prosperitate pe plan financiar. 

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, unde a dezvăluit principalele mijloace prin care atât femeile, cât și bărbații pot atrage banii și prosperitatea. Domnii pot face acest lucru destul de simplu, explică specialista, care spune că aceștia pot avea parte de câștiguri materiale constante, atât timp cât au lângă ei femeia potrivită, care să-i iubească și care să le ofere liniștea de care au nevoie. 

„Cele mai importante lucruri pentru bărbați este că portofelul atrage bani când are femeia care îl iubește etern. Femeia aduce norocul bărbatului la bani. Evreii spun că atunci când e liniște în casă, bărbatul câștigă mulți bani, când bărbatul o înșeală, există certuri, bărbatul pierde bani. O femeie care nu te cicălește nu ai ști ce ai vrea. De obicei, femeia este oglinda bărbatului.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Extra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, secretele unei relații longevive: „Dacă există asta, o căsătorie va ţine. Să nu avem aşteptări că iubirea va rămâne la fel”

Trucuri prin care poți atrage banii

Există mai multe mituri care spun că astfel poți atrage banii, iar Lidia Fecioru spune că acestea sunt reale. De la celebra frunză de dafin, pe care și Bianca Drăgușanu mărturisea că o are mereu în portofel, până la depozitarea unui bănuț cu miere într-o cană cu lut, aceste lucruri ți-ar putea aduce câștigurile mult visate. Ba chiar specialista a dezvăluit o întâmplare din propria viața care i-a adus câștiguri materiale semnificative.

„Orice facem noi, începe să aducă noroc. Că purtăm o brățară, că punem o frunză de dafin în portofel, sfințim un ban și-l punem acolo. Mai e trucul cu mierea și bănuțul în căniță de lut, este legătura cu pământul. Am făcut și eu asta, să văd ce se întâmplă, nu trebuie să fie monedă de a ta sau să aibă cifra 5. Îmi doream să îmi schimb mașina și am pus o mașină mică de jucărie peste bănuț, în cană. Nu aveam bani. Am primit scrisori de la bacă că am niște bani acolo frumușei. Apoi au tot venit bani. Cana e bine să nu o vadă nimeni, o influențează cu gândul.

Frunza de dafin este a învingătorilor, a câștigătorilor.”, a continuat aceasta, în cadrul emisiunii menționate anterior. 

Citește și: Lidia Fecioru, leacul care te scapă de durerile articulare: „Reţeta este foarte simplă. Putem face tratamentul o săptămână”

Ce să nu ții niciodată în portofel

Există însă și câteva lucruri pe care trebuie să le ții departe de portofelul tău, explică Lidia Fecioru. Este vorba despre bonurile de cumpărături și de carduri, care nu trebuie niciodată să împartă același spațiu cu banii. De asemenea, bancnotele cash trebuie să fie întotdeauna prezente în buzunarul tău. 

„Nu trebuie să ții niciodată în portofel bonurile de cumpărături sau banii cu cardurile. Întotdeauna să purtați bani în buzunar. Nu faci bani când nu ai bani.”, a continuat să dezvăluie specialista.

Citește și: Ceaiul care ajută la o circulaţie cerebrală mai bună, la liniştirea hormonilor şi la articulaţii. Lidia Fecioru: "Nu se bea la întâmplare"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel